18.01.2011. / 15:14

Autor: Nacional.hr

'Bliski susret s vatrom': Renee Zellweger zamalo stradala u požaru

Nakon dodjele 'Zlatnog globusa', glumica i Bradley Cooper posjetili su njegove roditelje u Pennsylvaniji. Tijekom noći kuću je zahvatio požar

Renee Zellweger Renee Zellweger Hollywoodska glumica Renee Zellweger i njezin dečko, Bradley Cooper zamalo su stradali u požaru koji se u nedjelju dogodio u njegovoj kući.

Kako javljaju američki mediji, nakon dodjele 'Zlatnog globusa', glumački par je posjetio Cooperove roditelje u Pennsylvaniji.

Tijekom noći, vatra u kaminu je izmakla kontroli i kuću je zahvatio požar. Na svu sreću, obitelj je na vrijeme pozvala vatrogasce koji su ugasili vatru i nitko od članova nije zadobio nikakve ozljede.

Inače, Renee Zellweger i Bradley Cooper u vezi su od 2009. godine. Svojedobno se šuškalo o njihovom prekidu, međutim pokazalo se da to nije istina. Planiraju li svoju ljubav uskoro okruniti brakom, još uvijek nije poznato.

Vezane vijesti

F1 - Požar u boksu Williamsa, devetero u bolnici

F1 - Požar u boksu Williamsa, devetero u bolnici

Nakon senzacionalne pobjede Pastora Maldonada na Velikoj Nagradi Barcelone u boksu Williamsa izbio je veliki požar u kojem je ozlijeđeno 30 osoba od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika