21.01.2011. / 12:30

Autor: Hina

Magic Act Show na gostovanju u Budimpešti

Na gostovanju u Budimpešti Magic Act Show bit će izveden 299. puta, a na predstavi bi trebali, kao počasni gosti, biti i potpredsjednik vlade i ministar uprave i pravosuđa Republike Mađarske Tibor Navracsics te ministar pravosuđa Republike Hrvatske Dražen Bošnjaković

Tarik FilipovićTarik FilipovićPredstava Magic Act Show satiričkog kazališta Kerempuh gostovat će 24. siječnja u Budimpešti, u kazalištu Duna Palote, doznaje se u tom kazalištu.

Taj nagrađivani autorski projekt Renea Bitorajca, Tarika Filipovića i Luke Vidovića-Illumana, koji je od premijere u siječnju 2003. vidjelo oko 150 000 gledatelja, duhoviti je spoj satiričkih skečeva, songova i mađioničarskih trikova.

Na gostovanju u Budimpešti Magic Act Show bit će izveden 299. puta, a na predstavi bi trebali, kao počasni gosti, biti i potpredsjednik vlade i ministar uprave i pravosuđa Republike Mađarske Tibor Navracsics te ministar pravosuđa Republike Hrvatske Dražen Bošnjaković.

Realizaciju gostovanja omogućili su Veleposlanstvo RH u Budimpešti, Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija RH, Grad Zagreb te Samouprava petog budimpeštanskog okruga Lipotvarosa i Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport grada Zagreba.

Vezane vijesti

Sunčana strana dlana rasplesala Kerempuh

Sunčana strana dlana rasplesala Kerempuh

Sinoć je u Satiričkom kazalištu Kerempuh uz film i glazbu proslavljen Svjetski dan sindroma Down. Zajednički projekt Udruge sindrom Down Zagreb i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika