21.01.2011. / 14:46

Autor: Nacional.hr

Prehrana slavnih: Hollywoodske ljepotice otkrile tajnu vitkosti i savršenog izgleda

Eva Longoria i Jennifer Aniston samo su dvije u nizu hollywodskih ljepotica na čijem savršenom izgledu zavide žene diljem svijeta

Jennifer AnistonJennifer AnistonGotovo da ne postoji žena koja ne zavidi na besprijekornom izgledu hollywoodskih ljepotica. Osim genetike, za njihovu savršenu liniju zaslužna je redovita tjelovježba i naravno prehrana temeljena na velikim količinama voća i povrća.

Eva Longoria
Supruga Tonyja Parkera ne bježi od hrane. Dnevni režim podijelila je u šest manjih obroka, međutim 'upila' je savjete stručnjaka pa su voće i povrće osnovne namirnice koje koristi za pripremanje ukusnih jela.

Vjerovali ili ne, ponekad se počasti i čokoladom i drugim slatkim namirnicama, ali ne više od dva puta tjedno. Kako bi organizam očistila od štetnih tvari, svakodnevno pije dvije do tri litre obične vode.

Elizabeth Hurley
Elizabeth Hurley umjesto u čaši vina, uživa u ispijanju žestokih pića. Doduše, nakon četrdesete prestala je piti kavu, a osim toga, seksepilna glumica već neko vrijeme konzumira hranu samo jedanput dnevno, a gotovo svaku večer gladna odlazi u krevet.

Jennifer Aniston
Zvijezda humoristične serije 'Prijatelji' uglavnom konzumira mahunarke, voće, povrće i žitarice. Od mesa priprema samo piletinu i puretinu, a ostatak prehrane temelji se na ribi i ostalim plodovima mora. Tvrdi da se ne suzdržava od slatkiša, međutim kao i ostale ljepotice, slobodno vrijeme provodi vježbajući.

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika