24.01.2011. / 11:20

Autor: Nacional.hr

Grayling komunikacijski partner New Yorkera u Hrvatskoj

New Yorker u Hrvatskoj posluje od 2005. godine, kada je otvorena prva trgovina u Zadru

New Yorker se širi po HrvatskojNew Yorker se širi po HrvatskojPrvim svečanim druženjem New Yorkera s modnim urednicima i novinarima u Hrvatskoj - održanim krajem 2010. godine, okrunjen je početak suradnje New Yorkera i Graylinga te je zaokružena vrlo uspješna godina otvaranja novih trgovina New Yorkera u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Imotskom.

Grayling od kolovoza 2010. na hrvatskom tržištu pruža podršku New Yorkeru, vodećoj modnoj tvrtki za mlade iz Njemačke, u odnosima s medijima i organiziranju događanja povodom otvaranja novih trgovina. U ovom poslovno uspješnom razdoblju New Yorker je otvorio pet trgovina, a nova otvaranja planirana su i u 2011. godini.

U 2011. godini Grayling će nastaviti pružati cjelokupnu komunikacijsku podršku svim važnim aktivnostima za New Yorker uključujući odnose s medijima, podršku pri otvaranju novih trgovina i pružanje kreativnih savjeta kako bi pomogao u podizanju svijesti o brandu na hrvatskom tržištu. Grayling također pruža PR podršku New Yorkeru na sljedećim tržištima: Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora, Poljska, Mađarska i Rusija.

„New Yorker je imao uspješnu suradnju s Graylingom u nizu tržišta u Europi i sudjelovao je u vrlo intenzivnom periodu otvaranja trgovina u Hrvatskoj, gdje je Grayling pružio odličnu podršku u svim aspektima od odnosa s medijima do organiziranja događanja. Radujemo se još jednoj uspješnoj godini i sretni smo što ćemo nastaviti surađivati s Graylingom", rekla je Kathrin Knape, PR menadžerica New Yorkera.

New Yorker u Hrvatskoj posluje od 2005. godine, kada je otvorena prva trgovina u Zadru. Svojim korisnicima pruža veliku ponudu posljednjih trendova iz kolekcije svojih robnih marki fishbone, fishbone sister, smog, amisu i censored.

Vezane vijesti

Lana Klingor otvorila novi New Yorker u Osijeku

Lana Klingor otvorila novi New Yorker u Osijeku

U shopping centru „Portanova" u Osijeku, New Yorker je otvorio novu trgovinu na više od 1000 metara kvadratnih. Vodeća modna tvrtka za mlade iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika