24.01.2011. / 15:42

Autor: Nacional.hr

Hana Tabaković: 'Hana Hadžiavdagić nije dobrodošla u našu obitelj'

Nakon što je Hana Tabaković ekskluzivno za Extru priznala da se bori s anoreksijom, na njezinom Facebook profilu osvanuo je status koji se prema svemu sudeći odnosi na djevojku njezinog brata Tarika Tabakovića, Hanu Hadžiavdagić

Hana TabakovićHana TabakovićNegdašnja televizijska novinarka i voditeljica, a danas organizatorica koncerata, Hana Tabaković, ekskluzivno za magazin Extru priznala kako joj je želja za vitkom linijom ozbiljno ugrozila zdravlje.

Priznala je kako je naprije izgubila samo nekoliko kilograma, a kada je čula komentare poznanika kako super izgleda otkako je smršavila, samu je sebe tjerala da ne jede kako se više ne bi debljala. Zbog svega toga krenula je na terapije u zagrebačku Vinogradsku bolnicu.

Ubrzo je na njezinom Facebook profilu osvanuo status koji se prema svemu sudeći odnosi na zaručnicu njezinog brata Tarika Tabakovića, Hanu Hadžiavdagić.

'Divno je kad djevojka koja se želi udati za mog brata pokušava biti dama, a istovremeno zaboravi kad 'ubijena ko majka' urla pred zgradom. Nije dobrodošla u obitelj i bilo bi joj bolje da si nađe novog zaručnika', napisala je Hana Tabaković.

Kada smo ju nazvali i zamolili da nam prokomentira status, kazala je kako Hana Hadžiavdagić tvrdi da je njezina bolest jedna obična laž. Još je jednom ponovila kako njezina nekad dobra prijateljica nije dobrodošla u njihovu obitelj.

Inače, kada je Hana Hadžiavdagić krajem studenog na svom Facebook profilu obavijestila prijatelje da se zaručila za Tarika Tabakovića, njegova sestra je za portal zagrebancija.com izjavila kako je ponosna na brata jer je Hana najbolja cura i najbolji izbor no čini se da je u međuvremenu promijenila mišljenje.

Vezane vijesti

Hanibalizam: Dok Tarik mudro šuti, šogorice ratuju

Hanibalizam: Dok Tarik mudro šuti, šogorice ratuju

Nekadašnje prijateljice i kolegice, koje su dijelile studio emisije “Male noćne priče” na Novoj TV, Hana Tabaković i Hana Hadžiavdagić-Tabaković,… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 24.01.11. 18:59

Koga briga?


registracija
14/11/07

laufer, 24.01.11. 21:38

hahaha, kakva "vijest"!
Neka Tabaković neće neku Hadžiavdagić.
Moš' misliti.


registracija
9/1/11

Milioner, 25.01.11. 12:48

Jako Bitno Zutilo, tko je sta rekao i kad je rekao ... jako su nam to bitne Osobe u Nasim Zivotima .... hahah

Prilika koju NE smijete Propustiti ....

Zaradite na Siguran i Provjeren nacin !
Rad od Kuce preko Interneta

Zarada Mjesecno 2.000$ i Vise
Siguran i Dugorocan Posao
SIGURNA Isplata 100%

Pogledajte Dokaze
http://gdi-system-goldenhouse.weebly.com/

Email: pnovako.genscher@gmail.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika