24.01.2011. / 17:47

Autor: Hina

Horvatinčić: Nadopunjujemo dokumentaciju za Varšavsku 6

Predsjednik Uprave Hoto grupe Tomo Horvatinčić izjavio je danas za Hinu da gradilište te tvrtke u Varšavskoj 6 još nije otvoreno jer Građevinska inspekcija Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva traži nadopunu već predane dokumentacije s onom za "projekt uklanjanja u Varšavskoj 6".

Tomo HorvatinčićTomo HorvatinčićPredsjednik Uprave Hoto grupe Tomo Horvatinčić izjavio je danas za Hinu da gradilište te tvrtke u Varšavskoj 6 još nije otvoreno jer Građevinska inspekcija Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva traži nadopunu već predane dokumentacije s onom za "projekt uklanjanja u Varšavskoj 6".

"Očekujem da će tijekom današnjeg dana moji arhitekti dovršiti taj projekt i kad ga završe predat ćemo ga nadležnim tijelima", izjavio je Horvatinčić. Nakon toga očekujem da nam se gradilište u Varšavskoj 6 ponovno otvori, rekao je.

Podsjetio je da su 21. siječnja od nadležnih institucija u gradu dobili ovjereni izmijenjeni glavni projekt s pozitivnim mišljenjem Zavoda za zaštitu spomenika kulture i da su već tada očekivali otvorenje gradilišta. Međutim, od nas su zatražili da još nadopunimo dokumentaciju koju smo im predali, a na čemu sada radimo, dodao je.

Horvatinčić je naglasio kako je "Hoto grupa i dosada dobro surađivala s nadležnim institucijama". "I što god one od Hoto grupe zatražile, ispunit ćemo", dodao je.

Građevinska inspekcija zatvorila je 20. siječnja gradilište Hoto grupe u Varšavskoj 6 nakon što je utvrđeno da se radovi izvode suprotno potvrdi glavnog projekta, a zabrana se ne odnosi na ostale radove u bloku.

Iz Zelene akcije i Prava na grad su 21. siječnja izvijestili kako je inspekcija Ministarstva zaštite okoliše, prostornog uređenja i graditeljstva temeljem njihove prijave zatvorila gradilište Hoto grupe na Varšavskoj 6 jer su tu zgradu, osim fasade, srušili mimo dozvole.

Vezane vijesti

Inspekcija zatvorila gradilište Kerumovog hotela "Marjan"

Inspekcija zatvorila gradilište Kerumovog hotela "Marjan"

Građevinska inspekcija Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja zatvorila je gradilište hotela Marjan u Splitu, u vlasništvu gradonačelnika… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 24.01.11. 20:16

Tomasu Pedercicu! Kako si mogao poceti graditi ili rusiti bez kompletne dokumentacije! Znaci , mimo zakon! U zatvor s njim!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika