28.01.2011. / 14:16

Autor: Hina

Tajvanski astrolog: Johnny Depp u središtu ljubavnog skandala

Ostali poznati zečevi kao što su Zac Efron iz "High School Musicala" i Eva Longoria iz "Kućanica" zaradit će više novca ove godine, rekao je astrolog slavnih Chen Wei-chung

Johnny DeppJohnny DeppU kineskoj godini zeca novac i uspjeh očekuju slavne zečeve po kineskom horoskopu kao što su Angelina Jolie i Johnny Depp, ali je vjerojatnije da će Depp doživjeti skandal nego sreću u romantičnoj vezi, izjavio je tajvanski astrolog.

Ostali poznati zečevi kao što su Zac Efron iz "High School Musicala" i Eva Longoria iz "Kućanica" zaradit će više novca ove godine, rekao je astrolog slavnih Chen Wei-chung za Reuters TV.

Također predviđa da će glumice Kate Winslet i Drew Barrymore bez problema zatrudnjeti ako to žele.

Kinezi širom svijeta pripremaju se za lunarnu novu godinu koja počinje 3. veljače i najvažniji je praznik u kineskom kalendaru.

"Ona je vrlo stabilna u svojim odnosima... bit će vrlo opuštena", kazao je Chen za Angelinu Jolie, ali je dodao da njezin partner Brad Pitt, koji nije rođen u godini zeca, neće biti tako sretan.

"On će osjetiti pritisak i neugodu, vjerojatno će se osjećati povrijeđeno i željet će pobjeći".

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika