01.02.2011. / 09:56

Autor: Nacionalova redakcija

Seksualne aluzije Traceyja Morgana: 'Sarah Palin je odličan milf'

TRACEY MORGAN oličenje je televizijske političke nekorektnostiTRACEY MORGAN oličenje je televizijske političke nekorektnostiU samo nekoliko dana komičar Tracey Morgan, u nas poznat po seriji "Televizijska posla" ("30 Rock"), narugao se Sarah Palin, bivšoj kandidatkinji za američku potpredsjednicu.

U emisiji "Inside the NBA" na pitanje bivšeg košarkaša Charlesa Barkleya "Sarah Palin izgleda dobro, zar ne?" Morgan je odgovorio: "Daj da ti nešto kažem, Sarah Palin je dobar materijal za masturbaciju."

Televizijska kuća TNT odmah se ispričala gledateljima, ali to nije zaustavilo Morgana, koji je dan kasnije u emisiji "E!" razgovarao s voditeljicom Gulianom Rancic i u jednom trenutku uzviknuo: "Sara Palin, ti si najopakiji MILF na svijetu».

MILF je skraćenica od Mother I’d like to Fuck i taj izraz je u uporabi već deset godina. Guliana Rancic ga je blijedo pogledala, na što je Morgan uzviknuo: "Ona je MILF!"

Vezane vijesti

Jon Huntsman najavio je kandidaturu za predsjednika SAD-a

Jon Huntsman najavio je kandidaturu za predsjednika SAD-a

Republikanac Jon Huntsman najavio je svoju kandidaturu za Bijelu Kuću, izvještava Spiegel.de. Pedesetjednogodišnji Huntsman bio je guverner Utaha od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika