03.02.2011. / 11:00

Autor: Nacional.hr

Pukla ljubav: Chelsea Clinton pred razvodom?

Odnos s bankarom Marcom Mezvinskyim nije onakav kakav je priželjkivala, a najviše se navodno svađaju oko proširenja obitelji

Chelsea Clinton Chelsea Clinton Chelsea Clinton, kći bivšeg američkog predsjednika i aktualne državne tajnice Hillary Clinton, koja se udala u srpnju prošle godine, navodno razmišlja o razvodu.

Prema napisima nekih stranih medija, odnos s bankarom Marcom Mezvinskyim nije onakav kakav je priželjkivala, a najviše se navodno svađaju oko proširenja obitelji.

I dok jedni neimenovani izvori bliski paru tvrde kako Chelsea intenzivno razmišlja o razvodu, drugi tvrde kako je odnos s Mezvinskyim više nego idiličan.

Chelsea Clinton i Mezvinsky vjenčali su se u srpnju prošle godine na raskošnoj svadbi održanoj na imanju Astor Courtsu u gradiću Rhinebecku, u saveznoj državi New York. Više od 400 gostiju sudjelovalo je na vjenčanju koje je održano u umjetničkom paviljonu na imanju Astor Courtsu, podignutom prije jednog stoljeća po uzoru na Grand Trianon u Versaillesu.

Trošak vjenčanja procijenjen je na tri do šest milijuna dolara, a samo svadbena torta, navodno veganska i bez glutena, koštala je 11.000 dolara. Chelsea Clinton i Mezvinsky bili su prijatelji kao tinejdžeri u Washingtonu, i kao studenti na Sveučilištu Stanfordu. Mezvinsky je sin bivše američke kongresnice Marjorie Margolies-Mezvinsky iz Pennsylvanije i Eda Mezvinskog iz Iowe, dugogodišnjih prijatelja Clintonovih. Njegovi su roditelji razvedeni.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

registracija
7/6/05

Marko, 03.02.11. 11:07

A sta nas briga za im snobovima ko su oni bogovi niko i nista obican sljam.


registracija
7/6/05

Marko, 03.02.11. 11:24

Mala voli ku..c a mali slabo prca tu je problem .


registracija
7/6/05

Marko, 03.02.11. 11:26

Jutarnji seks - najučinkovitiji lijek protiv prehlade i gripe

Osobe koje odmah rano ujutro vode ljubav s partnerom jačaju imunološki sustav i osmijeh na licu ostaje im tijekom cijelog dana, za razliku od osoba koje dan započinju ispijanjem čaja ili kave

Osim što blagotvorno utječe na psihičko stanje, bogat seksualni život uklanja mnoge fizičke tegobe. Jutarnji seks primjerice je jedan od najučinkovitijih lijekova protiv prehlade i gripe, piše Daily Mail.

Naime, osobe koje odmah rano ujutro vode ljubav s partnerom jačaju imunološki sustav i osmijeh na licu ostaje im tijekom cijelog dana, za razliku od osoba koje dan započinju ispijanjem čaja ili kave.

Osim što na ovaj način jačaju imunitet, oni koji se ujutro ne bave nikakvom fizičkom aktivnošću, imaju povećan rizik i od mnogih drugih bolesti.

'Jutarnji seks oslobađa oksitocin, hormon dobrog raspoloženja koje ostaje tijekom cijelog dana. Osim toga jedan je od najučinkovitijih lijekova protiv prehlade i gripe', objašnjava američka znanstvenica i seksualna savjetnica dr. Debby Herbenick.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika