07.02.2011. / 07:00

Autor: Extra

Extra doznaje: Vedran Mlikota napokon viđa kćer

Poznati glumac u posljednje je vrijeme drukčije posložio životne prioritete te je počeo provoditi vrijeme sa svojom petogodišnjom kćeri koju ima iz veze sa šest godina starijom magistricom farmacije Zvjezdanom Baričević

Vedran MlikotaVedran MlikotaNakon što je prošlog srpnja Extra otkrila kako 41-godišnji glumac Vedran Mlikota ima petogodišnju kćer za koju nisu znali čak ni njegovi najbliskiji prijatelji, mnogo se toga promijenilo u njegovom životu.

Uoči vjenčanja ostavila ga je zaručnica, 40-godišnja osječka glumica Nela Kocsis, razočarana što Vedran Mlikota, iako novčano sudjeluje u njezinu odrastanju, nikad nije vidio svoju djevojčicu.

Malena L. rođena je u Mlikotinoj vezi s 47-godišnjom magistrom farmacije Zvjezdanom Baričević a izgledom silno podsjeća na poznatog tatu. Nakon što godinama nije viđao kćer, Vedran Mlikota u posljednje vrijeme gotovo svakodnevno viđa djevojčicu, a s njenom je majkom u korektnim odnosima.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Poduzetnik Davor Bienenfeld i njegova supruga Anna Lenna za tri i pol mjeseca postati će roditelji. "Oduševljeni smo. Sve je u najboljem redu i… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 09.02.11. 15:26

Obican kreten koji nije vrijedan spomena sto je da je.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika