08.02.2011. / 12:42

Autor: Nacional.hr

Bivši muž Nine Morić tvrdi: Mafija posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve fotografije

Ovaj Coronin istup u medijima došao je u nezgodnom trenutku za talijanskog premijera, nakon prosvjeda kojima se zahtjevalo Berlusconijevo odstupanje sa vlasti, koji su se održavali ovaj vikend u Milanu

Silvio BerlusconiSilvio BerlusconiBivši muž Nine Morić, Fabrizio Corona, tvrdi da talijanska mafija Camorra iz Napulja posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve fotografije. Corona je na talijanskoj televiziji izjavio da su predstavnici jednog velikog talijanskog tjednika otišli u Napulj sa namjerom da se dočepaju Berlusconijevih fotograifja. Isprva je tvdio da je Berlusconi na spornim fotografijama gol, da bi naknadno to demantirao, tvrdeći da fotografije nisu obscene, prenosi Telegraph.

Corona ,koji posjeduje fotografsku paparazzi agenciju, tvrdi da je došlo i do provale u njegovu agenciju tijekom koje je ukradeno nekoliko računalnih diskova sa fotografijama, no zanijekao je da su iz njegove agencije ukradene kompromitirajuće fotografije.

Berlusconi je već pod istragom zbog brojnih afera sa prostitutkama, a sada će se istraga proširiti i na Napulj jer istražitelji namjeravaju obaviti razgovor sa Coronom. Jedna od plesačica koju se povezuje sa Berlusconijem, Eleonora de Vivo, živi u Napulju sa svojim partnerom koji je već bio pod istragom zbog navodnih veza sa tamošnjom mafijom.

Ovaj Coronin istup u medijima došao je u nezgodnom trenutku za talijanskog premijera, nakon prosvjeda kojima se zahtjevalo Berlusconijevo odstupanje sa vlasti, koji su se održavali ovaj vikend u Milanu. Prosvjednici su osim premijerovog odlaska, tražili i ekspresno suđenje za njega.

Vezane vijesti

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi je u petak predložio da Italija usvoji predsjednički sustav vlasti, nalik na francuski, i nije isključio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika