10.02.2011. / 10:43

Autor: Nacional.hr

Goran Bare i Majke 5. ožujka u Močvari!

Koncert, na kojem će odsvirati svoje najpoznatije pjesme, ujedno je i promocija najavnog singla „Teške boje" koji će izaći na novom albumu

Goran BareGoran BareNakon 30 godina rada, deset izdanih albuma i dva maxi singla, diskografskih nagrada, burnog života, kontroverzni glazbenik Goran Bare ponovno je ušao u studio i radi na novom albumu.

„Život je osjećaj", „Ja nisam tvoj tvoj", „Divlji svijet", „Nestvaran san" neke su od pjesama u kojima pjeva o svom životu, emocijama, željama, ovisnosti, skidanju, izgubljenosti.

Goran Bare 5. ožujka u Močvari nastupa s novom postavom Majki: Zoran Čalić (gitara), Damir Šomen (bubnjevi), Mario Rašić (bas gitara), Viktor Lipić - Lipa (klavijature).

Koncert, na kojem će odsvirati svoje najpoznatije pjesme, ujedno je i promocija najavnog singla „Teške boje" koji će izaći na novom albumu. A posebna informacija za sve fanove je da će Goran Bare i Majke na svom prvom koncertu u Močvari snimiti spot za istu pjesmu.

Upad u pretprodaji: 95 KN, na dan koncerta na blagajni kluba 115 KN.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika