11.02.2011. / 16:20

Autor: Hina

Berlusconi o seks skandalu: Talijanski premijer priznao da ponekad griješi

Talijanski premijer u razgovoru za list Il Foglio, iskoristio prigodu da poveća uloge u njegovom ratu živaca s milanskim sucima pred sudsku odluku idućeg tjedna treba li mu se suditi za plaćanje seksualnih usluga maloljetnici i kasniju zloporabu vlasti kako bi joj pomogao

Silvio BerlusconiSilvio BerlusconiTalijanski premijer Silvio Berlusconi u petak je priznao da je "ponekad grešnik" ali je tužitelje koji ga žele izvesti pred sud zbog posljednjeg sex-skandala optužio za špijunažu u sovjetskom stilu kako bi ga svrgnuli u političkom udaru.

Berlusconi je u razgovoru za list Il Foglio, iskoristio prigodu da poveća uloge u njegovom ratu živaca s milanskim sucima pred sudsku odluku idućeg tjedna treba li mu se suditi za plaćanje seksualnih usluga maloljetnici i kasniju zloporabu vlasti kako bi joj pomogao.

"Ja sam, ponekad, poput svih, grešnik ali vrsta moralizatorske pravde kakva se koristi protiv mene jednostavno je skandalozna", rekao je u razgovoru s urednikom lista Giulianom Ferrarom, njegovim nekadašnjim ministrom.

Tužitelji u Milanu tvrde da je Berlusconi platio seksualne usluge "znatnom" broju djevojaka, uključujući i 17-godišnju Marokanku Karimu El Mahroug, plesačicu u jednom noćnom klubu, poznatu po nadimku "Ruby". Također tvrde da je Berlusconi izvršio pritisak na policiju da Ruby, osumnjičenu za krađu, pusti iz pritvora.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika