14.02.2011. / 07:00

Autor: Extra

Vedran Ćorluka i Iva Buzov: Svatko na svoju stranu

Nogometni reprezentativac i njegova bivša djevojka preboljeli su prekid svoje trogodišnje veze: on se zabavlja uz tamburaše u društvu lijepe brinete, a ona izlazi na narodnjake s bivšim dečkom Maje Šuput, zbog čega se na Facebooku prepucavala s jednim poznanikom

Vedran ĆorlukaVedran ĆorlukaPosljednjih tjedana nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka i njegova bivša djevojka Iva Buzov viđeni su u paru s novim osobama. Iva Buzov nekoliko tjedana zaredom četvrtkom je dolazila u narodnjački klub Fontana u pratnji Ivana Jurišića. Taj Makaranin je bivši dečko Maje Šuput i vlasnik jednog kafića na plaži, a jedan od poznanika Ive Buzov prokomentirao je na Facebooku kako je "prvo bila s nogometašem, a sad tatini sinovi".

Vedran Ćorluka prošlog četvrtka u zagrebačkom klubu People's uživao je u tamburaškoj glazbi i društvu jedne lijepe brinete. Nije poznato o kojoj djevojci se radi, ali bilo je očito da djevojka poznaje dosta njegovih prijatelja koje je sreo te večeri.

Iako su mnogi nagađali da Vedran Ćorluka u posljednje vrijeme često boravi u Zagrebu kako bi se pomirio s Ivom Buzov s kojom je živio u Londonu, to se, izgleda, neće dogoditi.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Ćorluka: Španjolska i Njemačka favoriti, Švedska iznenađenje

Ćorluka: Španjolska i Njemačka favoriti, Švedska iznenađenje

Hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka dao je intervju za eminentni nogometni portal Goal.com u kojem je analizirao Euro u Ukrajini i… Više

Komentari

registracija
2/2/11

MarkoKraljevic, 18.02.11. 14:50

Boli ga neka stvar ...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika