15.02.2011. / 16:53

Autor: Nacional.hr

"Skladgradnja": Nema nepravilnosti u našem poslovanju

U "Skladgradnji" ističu kako unatoč opsežnim istražnim radnjama koje su provele nadležne institucije, nikakve nepravilnosti nisu utvrđene u njenom poslovanju

Skladgradnja ističe kako na natječaju uvijek sudjeluje glavni ponuđačSkladgradnja ističe kako na natječaju uvijek sudjeluje glavni ponuđačNakon što su mediji u nekoliko navrata isticali nepravilnosti u poslovanju Hrvatskih autocesta, USKOK je počeo provjeru poslova i u Hrvatskim cestama. Među ostalim spornim poslovima, u svom tekstu piše Poslovni dnevnik, USKOK provjerava i na koji je način tvrtka Skladgradnja dobila posao na brzoj cesti od Sv. Kuzama do Križišća.

Na te su natpise reagirali i iz Skladgradnje te ističu kako "u navedenom članku novinar navodi kako je tvrtka Skladgradnja obavljala poslove na brzoj cesti od Sv.Kuzma do Križišća, premda nije bila na natječaju. Ta se činjenica čitateljima prikazuje spornom, premda je svima koji imalo poznaju građevinsko poslovanje i zakon o javnoj nabavi jasno da podizvođači ne sudjeluju u natječaju nego samo glavni izvođač sa svojom objedinjenom ponudom. Inače dovodimo u sumnju poslovanje preko 400 tvrtki koje su u radile sa Hrvatskim cestama i Hrvatskim autocestama, a da pri tom nisu sudjelovale u natječaju".

U "Skladgradnji" ističu i kako unatoč opsežnim istražnim radnjama koje su provele nadležne institucije, nikakve nepravilnosti nisu utvrđene u njenom poslovanju.

Vezane vijesti

'Fiolićev iskaz nije došao iz USKOK-a'

'Fiolićev iskaz nije došao iz USKOK-a'

USKOK je danas kao neistinite odbacio navode objavljene u medijima po kojima je Državno odvjetništvo plasiralo u javnost informaciju iz navodnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika