17.02.2011. / 13:49

Autor: Nacional.hr

Jednostavno i brzo: 3 najučinkovitije vježbe protiv celulita

Ukoliko su vam tretmani u kozmetičkim salonima preskupi, saznajte kako se, ovog problema možete riješiti i kod kuće

Višak kilograma i celulit najveći su neprijatelji većine žena, a da biste se do ljeta riješili neželjene narančine kore, ne bi bilo loše da s kontinuiranim vježbanjem započnete već u proljetnim mjesecima.

Ukoliko su vam tretmani u kozmetičkim salonima preskupi, saznajte kako se, ovog problema možete riješiti i kod kuće!

Čučnjevi
Zna se da su čučnjevi jedna od najučinkovitijih vježbi protiv celulita. Dakle, raširite noge, uvucite trbuh, a koljena neka budu savijena. Nakon što zauzmete takav stav, lagano se spuštajte u čučanj. U tom položaju ostanite najmanje pet sekundi. Ukoliko se tijekom zime niste bavili nikakvom fizičkim aktivnošću, prva tri dana, vježbe ponavljajte osam do deset puta.

Pilates lopta
Sjednite na loptu za pilates s tim da su vam leđa uspravna. Ruke položite na bokove. U tom položaju podižite noge i pripazite da su vam prsti cijelo vrijeme zategnuti. Vježbu ponovite najmanje deset puta sa svakom nogom.

Vježba na podu
Kleknite i oslonite se na podlaktice i koljena s tim da nogama zatvarate pravi kut. Glavu držite u ravnini leđa. Noge naizmjence podižite u zrak što više možete. Vježbu ponovite deset puta svakom nogom.

Vezane vijesti

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Europski i australski znanstvenici otkrili su četiri nova gena koje se povezuje s najčešćim oblikom migrene, što upućuje na njezin nasljedni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika