18.02.2011. / 09:23

Autor: Nacional.hr

'Slučaj Buljubašić' na Velesajmu: Sin Šime Krasić prima plaću, a na poslu je 'svake prestupne godine'?

Krasić nije među onima koji su dužni provlačiti evidencijsku karticu kad dolaze na posao, pa je optužbe teško dokazati. No, ako se utvrdi da su navodi točni, uslijedit će oštre sankcije, kazao je glasnogovornik Holdinga Dušan Viro

Bivša glavna državna revizorica Šima KrasićBivša glavna državna revizorica Šima KrasićSvoj 'slučaj Buljubašić' ovih je dana dobio i Zagrebački Holding, točnije Zagrebački Velesajam. Naime, Zbor radnika ZV-a upozorio je članove Uprave Holdinga da zaposlenik Velesajma Robert Krasić, sin donedavne glavne državne revizorice Šime Krasić, češće na posao ne dolazi nego što dolazi.

Zaposlenici Velesajma su članove Uprave Holdinga Branimira Delića i Alenku Košišu Čičin Šain na ovaj problem upozorili na sastanku Zbora radnika koncem prošlog mjeseca, piše Novi list.

Kažu kako Krasić na posao dolazi "svake prijestupne godine", te navode primjer da u 2010. godini Krasić na poslu nije bio od 1. lipnja do prvog dana održavanja jesenskog velesajma.

Međutim, radnici su napomenuli da je Krasić svoje dolaske na posao ustalio nakon održavanja Radničkog zbora na kojem je spomenut.

Robert Krasić je odlučno demantirao ove optužbe. "Mogu ljudi svašta pričati, ja imam svoju direktoricu koja točno zna gdje sam i što radim", kazao je Krasić, dodavši da je on predmet ogovaranja samo zbog svog prezimena, odnosno zbog činjenice da je sin bivše glavne državne revizorice.

U Upravi Zagrebačkog holdinga za Novi list su potvrdili da su dobili iste pritužbe u slučaju Roberta Krasića te da ih provjerava interna kontrola, a glasnogovornik Uprave Dušan Viro ustvrdio je i da ovo nije prva pritužba da Krasić ne dolazi na posao. Istu takvu dojavu su dobili prije više od godinu dana, no kontrola tad nije uspjela dokazati optužbe.

Inače, Krasić nije među onima koji su dužni provlačiti evidencijsku karticu kad dolaze na posao, pa je optužbe teško dokazati. No, ako se utvrdi da su navodi točni, uslijedit će oštre sankcije, kazao je glasnogovornik Holdinga Viro.

Vezane vijesti

Šima Krasić će čuvati HAC od korupcije?

Šima Krasić će čuvati HAC od korupcije?

Šima Krasić trebala bi kao revizorica sprečavati korupciju u HAC-u, premda joj to nikako nije uspijevalo dok je bila glavna državna revizorica, piše… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 18.02.11. 09:47

Ova odvratna babetina je također bila vrlo važan kotačić u Kra-De-Zeovu zločinačkom pothvatu sustavne pljačke domovine u koju se zaklinju.


registracija
20/12/10

Ponedeljak, 18.02.11. 12:27

Ma sta vise utvrdivat?ONA STARA DVOJICA KAZU PIJAN SI VALJAJ SE:A i taj majmun sigurno nije dolazio na poso i jos koliko takvi majmuna (ispricavam se majmunima)PARAZITA ZIVI MEDU NAMA.a zasto ?SAMO STO MU JE MAMA ZNALA RASIRIT NOGE KOME TREBA TOJE PRAVA MAMA VELIKU ZRTVU NAPRAVILA ZA POTOMKE.samo SIMA je to radila i u onom sistemu A STO NEBI U OVOM OVI SU GLUPLJI STO PUTA


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika