18.02.2011. / 15:20

Autor: Orhidea Gaura

Dragoj premijerki J.K.: Sve prednosti vlasnice tornjaka glede popisa stanovništva

Nadam se da će ta moja podrška pomoći da me ipak, makar i preko reda, uvrstite među popisivače ovaca. Kao svoju komparativnu prednost u odnosu na druge kandidate, mogu vam otkriti jednu tajnu; za razliku od njih, ja imam psa, autohtone hrvatske pasmine tornjak

Photomontage: CheesPhotomontage: CheesGospođo Kosor,

hvala vam što ste mi dali genijalnu ideju i otvorili vrata mojoj budućoj karijeri. Naime, da nije bilo vas, ne bih ni znala, niti bi mi to ikad palo na pamet, da mogu brzo i lako steći ogromne pare tako da postanem 'popisivačica birača'. Čim sam vas čula na Dnevniku, iako je već bilo pola osam, odmah sam nazvala urednike, upravu i računovodstvo i zamolila ih da mi odmah sutra ujutro vrate radnu knjižicu.

Nema veze, neću odraditi ni otkazni rok, niti iskoristiti godišnji, kao ni bolovanje, iako su mi u zadnje vrijeme nekako preskakuje srce, a živci su mi u takvom stanju da mi je žao da je gospodin Šeks poderao onu uputnicu, s obzirom da je meni mogla dobro doći. Ma ne trebaju mi čak isplatiti ni zadnju plaću, poklanjam je firmi jer je recesija. I unatoč svemu tome, ja ću ipak u ovo vrijeme iduće godine biti milijunašica, zahvaljujući popisu stanovništva na koji ste nam obratili pozornost. Uostalom, zašto bih još tih nekoliko mjeseci ovdje bez veze nešto pisala kad tamo kod vas mogu popisivati. Znam da će posla biti puno jer ipak treba prebrojati sve te ovce i pastire.

Jedino me brine činjenica da su se neki ljudi, njih na desetine tisuća, sjetili toga prije mene pa su već ostavili svoje sigurne poslove i prijavili se na burzu. Kad je objavljen konačan datum popisa stanovništva, nastala je takva gužva na burzama rada da su im svi sustavi zakazali. To je, jasno, bio razlog izostajanja onog konačnog broja nezaposlenih, a ne, kako su neki prenijeli, zato što ste vi nešto, ne daj bože, skrivali. Uostalom, zbog velikih mogućnosti koje burza nudi (ne znam zašto sam bila tako glupa i radila sve ove godine kad sam mogla k'o bubreg u loju živjeti od raznih socijalnih davanja), taj broj iz dana u dan nevjerojatno brzo raste pa je zapravo i nemoguće imati točan broj baš kad se mediji sprdnu da im to treba. Ne znam kako su ljudi tako glupi da to ne razumiju, ali ja vam dajem svoju punu podršku.

Nadam se da će ta moja podrška pomoći da me ipak, makar i preko reda, uvrstite među popisivače ovaca. Kao svoju komparativnu prednost u odnosu na druge kandidate, mogu vam otkriti jednu tajnu; za razliku od njih, ja imam psa, autohtone hrvatske pasmine tornjak. Oni su upravo rođeni za čuvanje ovaca i za njihovo tjeranje u tor. Tako su valjda i dobili ime. Kad završi popis, a ja osiguram svoju egzistenciju, mogu vam ga pokloniti.

Ipak će netko sve te ovce trebati stjerati u tor pred izbore.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

registracija
30/1/07

brodski, 18.02.11. 17:43

Oni su upravo rođeni za čuvanje ovaca i za njihovo tjeranje u tor. Tako su valjda i dobili ime. Kad završi popis, a ja osiguram svoju egzistenciju, mogu vam ga pokloniti.

Ipak će netko sve te ovce trebati stjerati u tor pred izbore.


Gđo Orhidea!
Nemojte tog tornjaka poklanjati.Ima posla i za Vas i za njega.Javite se ZNA SE sestrinskim strakama u Hercegovinu tamo uz sve napore nikako da sve BiH Hrvate utjeraju u hercegovački tor .Pokušali su sa mrtvim pa sa dvostrukim glasanjem živih ali nikako ne ide.Ovi bosanski Hrvati žilavi pa još i drski i bezobrazno glasaju za SDP.Ja mislim da je jedino popis uz tornjake može pomoći.
Popisivači da popišu Hercegovce koji su pobjegli u Hrvatsku ,a tornjaci da hvataju bosanske Hrvate i tjeraju ih u Hercegovinu.Druge nema.


registracija
4/1/09

miroljubiv, 18.02.11. 19:19

Mi smo bogatiji od svih Emirata,Švicarske,bilo kojih off-shore otočja.imamo love za natjerat ovce da je EU jedini spas za nas,pa tek taj popis stanovništva,koja će tu lova kapnut,Jaca će doživjeti nirvanu uživo pred Čuljakicom.mora da je ipak Jaca prodala i samu sebe Amerima i MMF-u kad lova kaplje u šuplju bačvu bez dna kojoj se više ne nazire kraj.kad vam život postane besmislen,učlanite se kod Jarnjaka,ili jednostavno
spašavajte kradeze od crne rupe u koju će usisati sam sebe sa halucinatorima.moram ipak nabavit kradeze iskaznicu,bit će to raritet za par godina,ravan renomeu krapinskog pračovjeka.


registracija
25/10/09

sunce55, 19.02.11. 09:30

Da Jaca daje materijale novinarima da pišu o njoj.
Toliku glupost o nezaposlenosti u Hrvatskoj nebi
odvalio i moj petogodišnji unuk. Da li Jaca doista
misli da smo svi mi ovce, ili bolje reći kokoši bez
mozga. Zaista me bilo sram čuti tu izjavu, pa se i
ne moram čuditi zašto Hrvatska tone sve dublje.
Siđite već jednom narodu s grbače i vratite sve što
ste pokrali.


registracija
17/2/11

makso, 23.02.11. 00:59

a šta može retardirana šupljača nego provaljivati gluposti


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika