22.02.2011. / 10:35

Autor: Nacional.hr

5 beauty pogrešaka koje si ne smijete dozvoliti

Predugački nokti, ispucali vrhovi i pretanke obrve samo su neke od pogrešaka koje si ne smijete dopustiti...

Ruke moraju biti njegovaneRuke moraju biti njegovaneTijekom nanošenja make-upa većina žena ne poznaje granice. Iako mnoge smatraju da će slojevima šminke prekriti sve nepravilnosti na licu, previše make-upa izaziva suprotne efekte, prenosi Zdrav život. Pretamni puder i slijepljene trepavice samo su neke od beauty pogrešaka koje si nikako ne smijete dopustiti!

Izrast i ispucali vrhovi
Da bi lijepo izgledala bojena kosa mora biti njegovana. Ukoliko vam svakodnevne obaveze to ne dopuštaju, radije ostavite prirodnu nijansu. Ispucali vrhovi također ostavljaju dojam neuredne osobe.

Predugački nokti
Predugački nokti nikada nisu bili u modi, naročito nalakirani žarkim nijansama. Da bi vaši nokti izgledali njegovano, nemojte dopustiti da narastu previše, idealna dužina je nekoliko milimetara iznad vrhova prstiju.

Pretanke obrve
Kao i kod nanošenje šminke, tijekom čupanja obrve žene ne znaju odrediti granicu, međutim pretanke obrve 'dodaju' godine. S druge strane, ni zapuštene obrve nisu privlačne.

Puder
Tijekom nanošenje pudera, naročito tamnijeg ne smijete zaboraviti na vrat i dekolte. Tijekom zime takve nijanse izbjegavajte u potpunosti.

Vezane vijesti

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Europski i australski znanstvenici otkrili su četiri nova gena koje se povezuje s najčešćim oblikom migrene, što upućuje na njezin nasljedni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika