22.02.2011. / 20:44

Autor: Nacional.hr

Gramophonedžie gostuje u Shamballi u sklopu programa FreSh

U subotu 26.2. u klubu Shamballa, u sklopu programa „FreSh“ , gostuje najuspješniji glazbeni producent i DJ u regiji – GRAMOPHONEDŽIE.

GramophonedžieGramophonedžieMarko Miličević, javnosti bolje poznat pod imenom Gramophonedžie, osvajač je MTV-eve nagrade za najboljeg regionalnog izvođača u 2010. godini. Vlasnik je planetarno popularnog hita „Why Don't You“, kojeg na svojim nastupima danas puštaju najpoznatiji svjetski DJ-i kao što su Eric Morrilo, Steve Angello, Dennis Ferrer, Luie Vega, itd.

Njegov talent je prepoznala i najveća svjetska diskografska kuća „Virgin records“ s kojima Gramophonedžie ima potpisan ekskluzivan ugovor. Sada je njegovo ime neizostavno na popisu izvođača svih značajnijih evenata elektronske glazbe.

Dakle, ove subote Shamballine goste očekuje još jedna luda i nezaboravna noć uz vrhunsku klupsku glazbu i atmosferu po kojoj je Shamballa postala prepoznatljiva. Uz Gamophonedžie, za DJ pultom će nastupiti i sjajni Shamballini resident DJ-i Joe 2 Shine i Marc Bucca, a atmosferu će dodatno zagrijati i sexy plesačice svojim vatrenim nastupom pod svjetlima Shamballinog vrhunskog light sustava.

Ulaznice se mogu kupiti u klubu Shamballa po pretprodajnoj cijeni od 50kn, svaki radni dan od 10:00h do 22:00h.

Vezane vijesti

DJ Funkerman u Shamballi

DJ Funkerman u Shamballi

U subotu 19.11.2011. u zagrebačkom klubu Shamballa u sklopu programa "FreSh", nakon fenomenalnih Fedde Le Grand-a, Gramophonedzie i Davida Moralesa,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika