24.02.2011. / 12:35

Autor: Hina

Zmago Jelinčič dobio ulogu u srpskoj humorističnoj seriji

Slovenski političar je prihvatio ponudu redatelja serije "Kursadžije" Saše Pantića i u jednom beogradskom studiju već snimio prvu epizodu u kojoj se pojavljuje u ulozi "Jelenka Zmagića, stručnjaka za europske integracije"

Zmago JelinčičZmago JelinčičSlovenski ultranacionalistički političar Zmago Jelinčič postao je uvjereni "multikulturalist" koji se zauzima za suživot među narodima, ali iznenađujuću preobrazbu nije doživio u Sloveniji nego u Srbiji, kao lik u humorističnoj seriji.

Jelinčič je prihvatio ponudu redatelja serije "Kursadžije" Saše Pantića i u jednom beogradskom studiju već snimio prvu epizodu u kojoj se pojavljuje u ulozi "Jelenka Zmagića, stručnjaka za europske integracije", prenose slovenski mediji.

Kako u četvrtak navodi ljubljanski dnevni list "Dnevnik", pozivajući se na pisanje beogradskih lokalnih medija, lik kojega je zamislio redatelj serije ima sasvim suprotna načela od Jelinčiča i njegove Slovenske nacionalne stranke (SNS).

Mislimo da će lik Jelenka Zmagića koji se zauzima za pomirenje među narodima, multikulturalizam i prava manjina biti pravi šok za slovenske gledatelje, ali i za one u Srbiji koji poznaju pravog Jelinčiča, prenosi "Dnevnik" ocjenu redatelja Pantića.

Seriju koja je po nekim mišljenjima nastala prema obrascu "Večernje škole" Željka Pervana, odnedavno prikazuju i neki slovenski televizijski operateri preko televizijske postaje "Pink" koja je prošle godine dobila slovensku frekvenciju i dozvolu za emitiranje.

Vezane vijesti

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenska središnja banka upozorila je u srijedu na rastuće gubitke slovenskih banaka zbog čega se i dalje smanjuju mogućnosti kreditiranja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika