26.02.2011. / 12:01

Autor: Hina

Akcija mladih poručila Kosor: U Europu nećemo zbog Vas, a ne zbog ogorčenih građana

Nećemo u Europu gospođo Kosor jer Vaša lažna borba protiv korupcije je samo očajnički pokušaj da sperete ljagu s korupcijom izmreženog sustava kojim upravljate, pred očima Europe

Jadranka KosorJadranka KosorAkcija mladih poslala je otvoreno pismo javnosti u kojemu reagira na izjave Jadranke Kosor da zbog prosvjeda nećemo u Europu. Kažu kako ih je na slanje pisma ponukalo nevjerojatno licemjerje i bahatost pokazuje naša premijerka u trenucima kada ogorčeni građani ove države svoj revolt i očaj iskazuju spontanim prosvjedima diljem države. Otvoreno pismo prenosimo u cjelosti.

Nećemo u Europu gospođo Kosor, ne zbog ogorčenih građana, kojima je ulica ostala jedini izbor za iskazivanje svojeg nezadovoljstva, nego zbog korupcijskih afera, crnih fondova, bivšeg premijera koji trune u zatvorima strane države, na desetke bivših najviših dužnosnika ova zemlje i Vaše stranke koji danas sjede na optuženičkim klupama.

Nećemo u Europu gospođo Kosor zbog afera Brodosplit, Fimi medija, ''Kamioni", korupcije i krađe u državnim firmama HEP-u, Hrvatskim željeznicama, Hrvatskim autocestama, Hrvatskoj poštanskoj banci, Podravci...

Nećemo u Europo gospođo Kosor zbog kriminalne privatizacije u režiji Vaše stranke koja je od jedne bogate zemlje učinila ekonomskog bogalja, ovisnog o stranim kreditima, mrvicama stranog kapitala i nesposobnog da se sam brine o svom gospodarstvu.

Nećemo u Europu gospođo Kosor jer Vaša lažna borba protiv korupcije je samo očajnički pokušaj da sperete ljagu s korupcijom izmreženog sustava kojim upravljate, pred očima Europe.

Nećemo u Europu gospođo Kosor jer u ovih 20 godina samostalnosti o kojima pričate, stvorili ste plodno tlo nepotizmu, korupciji, nemoralu i neradu.

Nisu Vam gospođo Kosor krivi građani ove zemlje koji nemaju posao, krov na glavom i ne vide svoju budućnost i perspektivu u ovakvoj zemlji - Krivi ste VI!

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

registracija
1/1/70

, 26.02.11. 12:11

JACA je zlo i ka i njen ADZe.Treba ih rušiti svim dozvoljenim sredstvima a tu svakako spadaju i tupi predmeti.


registracija
7/1/11

djani, 26.02.11. 12:24

NAPOKON BUNA KOJU NESMIJEMO PREKINUTI DOK IH SE NE SRUŠI I NE STRPA U ZATVORE BAR NA 30 GODINA I ODUZETI IM SVE OPLJAČKANO TJ ONO ŠTO NISU IMALI DO 1990-te PA ČAK U SURADNJI I SA INTERPOLOM I ONO U INOZEMSTVU ŠTO SU OPRALI ,SVE IM ODUZETI I OGOLITI IH PA SUDITI ,DOSTA JE NJIHOVIH METODA ,MA ONI SU OD SILE POSTALI IMBECILNI I SUROVI ALI NAJEBAT ĆE


registracija
27/8/09

Lujo1, 26.02.11. 12:27

ovo pismo POTPISUJEM TISUĆU PUTA!!!!!


registracija
18/12/10

ivaeva, 26.02.11. 12:45

Dame i gospodo vlastodršci, griješite kao i uvijek. Naprotiv, Hrvatska će ući i u EU i ići dostojanstveno u svijet i ka suncu upravo baš kada vi odstupite. Zar nam to EU nije dovoljno već u par navrata iz svojih redova poručila, a posebice u poslijednje vrijeme, jer svi vide da je vaša borba protiv korupcije lažna. Do u nedogled ste zlorabili povjerenje hrvatskog naroda, jer ste ga krali i lagali i to sada cijeli svijet zna. Korupcija se razvila gigantskim razmjerama baš u vašim redovima i doveli ste nas do mrtve točke i do bankrota. Dalje se više ovako ne može i vi morate odstupiti. A narod će izabrati iz svojih redova svoje najbolje i najmoralnije predstavnike i tako ući na velika vrata u Europu, s ponosom. To ona od Hrvatske i ocekuje. Vi ste pokazali za što ste sposobni i vrijeme je da idete ća. Dosta ste devastirali ovu lijepu našu domovinu i cijeli narod u njoj. Treba spasiti još što se spasiti može. Dok ne bude za sve kasno u jednom totalnom i sveopćem kolapsu. Zbogom.


registracija
31/1/10

STTony, 26.02.11. 13:46

Svaka čast na pismu, u potpunosti točno.


registracija
31/5/10

konj, 26.02.11. 14:54

Podržavam tekst! Sve je istina što je napisano!


registracija
15/11/06

rimaz, 26.02.11. 15:12

I ja mislim da je predsjednica vlade koja je izabrana jednim glasom(Sanaderovim) kočnica ulasku u EU. U svemu pronalazi uzroke nezavršavanja pregovora sa EU. Samo ne u sebi.


registracija
29/1/11

cougar, 27.02.11. 00:26

svaka cast...komentar je istinit ok...kosor nije narod biro a sanadera koi ju postavio znamo sve...nije moguce da je cvilila kad ju je postavljo onako se klela u njega sva odusevljenja a sad nista nezna ni o njemu ni o bilo cemu...volio bi da sanader dodje da propjeva da znamo istinu...ovako se svi vade na njega a ta ista govna su jeli sa njim


registracija
26/2/11

markirani, 28.02.11. 04:15

Nezasita, dekadentna banda HDZ-ovska. Postali su gori od četnika.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika