28.02.2011. / 07:00

Autor: Extra

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Zagrebački poduzetnik i njegova novopečena supruga za tri i pol mjeseca prvi put će postati roditelji djevojčice koju će nazvati Ema; budućeg tatu posebno je razveselila vijest kako će dobiti curicu jer, kako je otkrio za Extru, to će biti prva djevojčica u obitelji Bienenfeld u posljednjih 200 godina

Davor i Anna Lena BienenfeldDavor i Anna Lena BienenfeldPoduzetnik Davor Bienenfeld i njegova supruga Anna Lenna za tri i pol mjeseca postati će roditelji.

"Oduševljeni smo. Sve je u najboljem redu i čitava obitelj jako se veseli našoj curici", rekla je Anna Lena Bienenfeld, koja, kako kaže, odlično podnosi trudnoću.

Budući tata Davor Bienenfeld je posebno sretan što će dobiti baš kćer. "Ovo je u zadnjih 200 godina prva djevojčica u obitelji Bienenfeld. Obično se rađaju samo muški", rekao je i povjerio kako su malenoj već smislili ime - zvat će se Ema.

Davor i Ana Lenna Bienenfeld vječali su se krajem kolovoza, a njihovo vjenčanje, na kojem je bilo 220 uzvanika, bilo je među najglamuroznijima u Hrvatskoj.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Drugi put mama: Martina Tomčić u svom domu rodila djevojčicu

Drugi put mama: Martina Tomčić u svom domu rodila djevojčicu

Operna pjevačica Martina Tomčić Moskaljov ovih dana ima razloga za slavlje. Naime, 35-godišnja mezosopranistica je prošlu subotu drugi put postala… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika