28.02.2011. / 07:00

Autor: Extra

Junaci serije 'Asi': Prava kemija ili tek gluma?

Turska sapunica "Asi" postala je ozbiljan konkurent popularnoj "1001 noći", a njeni glavni glumci, Murat Yıldırım i Tuba Büyüküstün, koji tumače likove Murata i Asi, prozvani su novim Onurom i Šeherezadom zbog strasti pred kamerama, ali i iza njih

Na snimanju serije "Asi"
Murat Yıldırım neko je
vrijeme ozbiljno zavodio svoju partnericu Tuba Büyüküstün, no kad mu to nije uspjelo, oženio se s Burçin TerzioğluNa snimanju serije "Asi" Murat Yıldırım neko je vrijeme ozbiljno zavodio svoju partnericu Tuba Büyüküstün, no kad mu to nije uspjelo, oženio se s Burçin TerzioğluU petak se na RTL-u očekuje prikazivanje zadnje epizode "1001 noći", no njen status najgledanije sapunice ozbiljno je ugrozila serija "Asi" koja se prikazuje na Novoj TV. Ljubavne zavrzlame između lijepe veterinarke Asi i naočitog biznismena Demira tako je na Valentinovo pratilo 670 tisuća gledatelja, a tri dana kasnije 724 tisuće.

Kao i kod "1001 noći", kemija između dvoje glavnih protagonista vjerojatno je glavni uzrok zbog kojeg je "Asi" postala toliko omiljena. Tubu Büyüküstün, koja tumači lik Asi, i Murata Yıldırıma u ulozi Demira turski su mediji prozvali "novim Onurom i Šeherezadom", aludirajući na sličnu situaciju između dvoje glavnih glumaca u "1001 noći". Štoviše, tadašnja djevojka Murata Yıldırıma, glumica Burçin Terzioğlu - koja glumi u seriji "Ezel" - bila je iznimo ljubomorna na partnericu svog dečka.

Murat Yıldırım novinarima je ispričao: "Suprugu sam zaprosio u trenutku kad smo se svađali. Pitala me što želim od nje, a ja sam odgovorio da se želim oženiti njome. Tako je završila i prepirka." Ljubomoru Burçin Terzioğlu nešto je lakše shvatiti kad se uzme u obzir da Murat Yıldırım glasi za velikog zavodnika. Prije tri godine u isto je vrijeme snimao seriju "Asi" i film "Güz sancisi" ("Boli jeseni") i paralelno zavodio dvije svoje kolegice sa seta - Tubu Büyüküstün i Beren Saat, koja u seriji "Strasti Orijenta" tumači ulogu Bihter.

Ljubavni život Tube Büyüküstün nešto je manje uzbudljiv. Ova 28-godišnja glumica lani je raskinula zaruke s glumcem Samijem Sandalom, a trenutno je navodno u vezi s glumcem i redateljem Canselom Elcinom. "Preferiram iskrene, romantične, brižne muškarce koji imaju veliku strast za životom", izjavila je crnokosa ljepotica, koja se pojavila na naslovnicama svih važnijih modnih časopisa u Turskoj.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Foto: Candice Swanepoel

Foto: Candice Swanepoel

'Anđelica' Candice Swanepoel pozirala je u seksi photoshootingu za Victoria's Secret. Poznata južnoafrička manekenka u dosadašnjoj karijeri je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika