01.03.2011. / 15:34

Autor: Totalsport

Bibby slobodan, žele ga LA Lakers, Miami, Boston...

Američki izvori kažu da je Bibby u ovom trenutku najbliži Miamiju, kojem nasušno treba dobar igrač na njegovoj poziciji

Mike BibbyMike BibbyPrije nekoliko dana je NBA momčad iz Atlante mijenjala svog standarnog člana petorke, organizatora igre Mikea Bibbyja, u Washington. Za njega su doveli Kirka Hinricha.

Takvim epilogom 32-godišnji Bibby nije bio niti malo zadovoljan, jer je iz momčadi koja godinama igra u doigravanju došao u momčad koja se stvara, a on sa svojim godinama definitivno traži mnogo više u ovom momentu.

Zato je Bibby odlučio raskinuti ugovor s Washingtonom i postati slobodan igrač, a pritom je odustao od 6.2 milijuna američkih dolara koliko je trebao dobiti do kraja iduće sezone. Bibby je to napravio ne bi li imao priliku otići u mnogo jači klub što će se i dogoditi. Naime, trenutačno četiri momčadi traže i žele Bibbyja, a u pitanju su aspiranti za naslov: LA Lakers, Miami i Boston, te sastav koji se nada doigravanju na Zapadu - Portland.

Američki izvori kažu da je Bibby u ovom trenutku najbliži Miamiju, kojem nasušno treba dobar igrač na njegovoj poziciji. Bibby je u karijeri igrao za Vancouver, Sacramento i Atlantu, a 1998. godine je izabran kao drugi "pick" na draftu.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika