01.03.2011. / 17:16

Autor: Nacional.hr

Penthouse 3D počinje emitirati na Astrinim satelitima

Drugi bouquet operatori koji emitiraju u 3D formatu preko Astre su: BSkyB u Velikoj Britaniji, Canal + u Francuskoj, Sky u Njemačkoj, Viasat 3D u Skandinaviji i nizozemski TV program Brava 3D koji emitira za pan-europsku publiku. Osim toga, SES Astra je lansirala 3D demo program koji sadrži visoku kvalitetu 3D sadržaja za maloprodajno tržište

Penthouse će emitirati vlastiti kanal u 3D formatuPenthouse će emitirati vlastiti kanal u 3D formatuSES ASTRA objavila je da će od danas početi emitirati program Penthouse 3D putem Astrine orbitalne pozicije 23,5 stupnjeva istočno (11778,00MHz, vertikalno).

Novi program emitirat će se svakodnevno od 23:00 do 05:00 sati po srednjoeuropskom vremenu putem Astrine orbitalne pozicije 23,5 stupnjeva istočno isporučujući šifrirani signal operaterima TV platformi diljem Europe. Penthouse 3D je prvi svjetski 3D program za odrasle koji emitira 100 postotni izvorni 3D sadržaje. S početkom emitiranja programa Penthouse 3D, broj komercijalnih 3D programa koji se distribuiraju putem Astre popeo se na šest.

Drugi bouquet operatori koji emitiraju u 3D formatu preko Astre su: BSkyB u Velikoj Britaniji, Canal + u Francuskoj, Sky u Njemačkoj, Viasat 3D u Skandinaviji i nizozemski TV program Brava 3D koji emitira za pan-europsku publiku. Osim toga, SES Astra je lansirala 3D demo program koji sadrži visoku kvalitetu 3D sadržaja za maloprodajno tržište.

„Početak emitiranja programa Penthouse 3D predstavlja još jednu prekretnicu u razvoju Astre kao ključnog igrača na tržištu 3D televizije. Nadalje, ono potvrđuje Astrinu orbitalnu poziciju 23,5 stupnjeva istočno kao najbrže rastuće mjesto za Direct-To-Home i Direct-to-Cable distribuciju", izjavio je direktor i predsjednik Uprave SES Astre, Ferdinand Kayser.

„Velika nam je čast biti dio tima SES Astre u predstavljanju prvog 3D programa za odrasle u svijetu", izjavio je Marc Bell, predsjednik Uprave programa Penthouse. „Suradnja sa SES Astrom predstavlja odličnu priliku za rad s vodećim distributerom 3D tehnologije."

Vezane vijesti

Digitalizacijom do programa: Gotovo 50 posto Europljana digitalnu TV gleda...

Digitalizacijom do programa: Gotovo 50 posto Europljana digitalnu TV gleda preko satelita

Prelazak televizijskog signala s analognog na digitalni prijem predstavlja logički nastavak razvoja televizije. Radi se o najvećem skoku u… Više

Komentari

registracija
25/1/11

zubicvila, 03.03.11. 20:43

3D budućnost je zagarantirana..kako će to izgledati iz perspektive "običnog" čovjeka?
ovako: http://www.gricni.com/3d-buducnosti


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika