02.03.2011. / 11:34

Autor: Nacional.hr

Hrvatski liječnik u SAD-u preko dana liječio, a preko noći seksualno iskorištavao pacijente

Nadležnim tijelima dojavljeno je putem anonimmnog pisma kako je bivša Antolićeva pacijentica tvrdila da je postala ovisna o lijekovima koje joj je on prepisao, a pozvao ju je i na jednu od svojih zabava na kojima je svojima pacijenticama davao drogu u zamjenu za seks

Mladen Antolić: foto: www.orlandosentinel.comMladen Antolić: foto: www.orlandosentinel.comHrvatski liječnik koji živi u SAD-u uhićen je jer je dilao drogu i organizirao razvratne zabave, u kojima je bilo droge i seksa, u svom domu u mjestu Hunter's Creek. Mladen Antolić, 55-godišnjak, koji je završio Medicinski fakultet u Zagrebu, optužen je da je zavodio i seksualno iskorištavao svoje pacijentice i davao im drogu, lijekove i novce, prenosi orlandosentinel.com.

Antolić je uhićen u listopadu prošle godine u akciji čijia meta je bila skupina liječnika koji su ilegalno pacijentima davali teške ljekove koji izazivaju ovisnost, no dokumenti sa ovog slučaja koji su tek nedavno dani na uvid javnosti pokazuju da je, osim ilegalnog dilanja lijekova, bilo još ilegalnih aktivnosti. Nadležna istražna tijela u rujnu su dobili dojavu putem anonimmnog pisma u kojem je bivša Antolićeva pacijentica tvrdila da je postala ovisna o lijekovima koje joj je on prepisao, a pozvao ju je i na jednu od svojih zabava na kojima je svojima pacijenticama davao drogu u zamjenu za seks.

Policajci iz Mississipija, pretraživši njegov stan pronašli su drogu, novce, lijekove i opscene fotografije, a sms poruke sa mobitela pacijentica potvrđivale su njihove navode o razuzdanim zabavama i seksu u zamjenu za drogu i novac. Antolić je nakon ovog uhićen, no pušten je uz jamčevinu nakon čega je nastavio sa svojim ilegalnim aktivnostima. U prosincu je ponovno uhićen pa opet pušten, no nakon toga je u siječnju intervijuiran zaposlenik njegove klinike, Syad Hadi Shah, koji je bio protiv Antolićeve prakse prema pacijentima i dilanja lijekova, nakon čega je Antolić opet uhićen i trenutno je u zatvoru u Orange Countyu.

Vezane vijesti

Slovenija razmišlja o ukidanju dozvola za barske plesačice

Slovenija razmišlja o ukidanju dozvola za barske plesačice

Nakon upozorenja iz nevladinih udruga i diplomatskih krugova da je upletena u trgovinu ljudima, Slovenija će vjerojatno ukinuti izdavanje radnih… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 02.03.11. 16:03

pa nek i ostane u zatvoru,gad jedan!


registracija
21/2/11

skyway, 02.03.11. 17:23

Cujem bas nedavno da je ovaj Antolic bliski prijatelj Hebranga. On mu je sredjivao uvjete za operaciju u Americi, sto je propalo, jer vec onda je zagrebacki lijecnik postao meta istraznih organa, te je Andrija bio prisiljen poci pod noz u Austriju.
Poucak: sve samo ne voljena Hrvatska! I to kao ministar zdravstva. Fuj, smeca!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika