02.03.2011. / 17:53

Autor: Hina

Pavić: Iz Čačićevih riječi iščitava se strah

Komentirajući ocjenu predsjednika HNS-a Radimira Čačića da je izvjestitelj Europskog parlamenta za Hrvatsku Hannes Swoboda prešao granice nemiješanja u unutarnje poslove drugih država, glasnogovornik vlade Mladen Pavić rekao je da se iz Čačićevih riječi "iščitava strah da će ova vlada završiti pregovore s Europskom unijom, a poglavito se iščitava strah od borbe protiv kriminala i korupcije".

Mladen PavićMladen PavićKomentirajući ocjenu predsjednika HNS-a Radimira Čačića da je izvjestitelj Europskog parlamenta za Hrvatsku Hannes Swoboda prešao granice nemiješanja u unutarnje poslove drugih država, glasnogovornik vlade Mladen Pavić rekao je da se iz Čačićevih riječi "iščitava strah da će ova vlada završiti pregovore s Europskom unijom, a poglavito se iščitava strah od borbe protiv kriminala i korupcije".

"Danas mu je kriv i napao je Hannesa Swobodu koji je, usput rečeno, njegovog političkog svjetonazora", izjavio je Pavić za Hinu.

Za Čačićevu izjavu o njemu kao mogućem kormilaru vlade, s obzirom da je premijerka Jadranka Kosor novinarima rekla da pitaju samoga Pavića o tome što je mislio kada je rekao da su prema nekim spoznajama u organizaciji divljanja po Zagrebu i njegovu financiranju sudjelovale i neke oporbene stranke, Pavić je rekao kako ga je čelnik HNS-a malo precijenio, no kako mu ipak na tome zahvaljuje.

Vezane vijesti

'Nema više naplaćivanja opomena'

'Nema više naplaćivanja opomena'

Vlada je Hrvatskom saboru uputila Prijedlog zakona o javno-privatnom partnerstvu. Prema riječima prvog potpredsjednika i ministra gospodarstva… Više

Komentari

registracija
2/2/11

MarkoKraljevic, 02.03.11. 18:33

Pavicu, pakuj se pomalo...

Go home!


registracija
30/6/09

jebivjetar, 02.03.11. 20:06

Neee! Tu se vidi strah HDZ-a od prosvjednika, branitelja i naroda koji su spremni na radikalizaciju ako HDZ još koji mjesec ostane na vlasti. Za mjesec dana sve će goriti. Stvaramo Novu Hrvatsku iz pepela ! Hrvatsku za sve !


registracija
31/1/10

STTony, 04.03.11. 03:04

Paviću lovi rake govnjare.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika