03.03.2011. / 12:14

Autor: Hina , Nacional.hr

Beyonce donirala novac koji je primila za koncert Gadafijevom sinu

"Sav novac isplaćen Beyonce za privatni koncert, kao i provizija njezinom agentu prije godinu dana, u siječnju 2010. doniran je žrtvama potresa na Haitiju, precizirala je Yvette Noel-Schure, pjevačicina glasnogovornica u priopćenju

Američka R&B zvijezda Beyonce donirala je prije nešto više od godinu dana novac koji je primila za nastup na dočeku 2010. pred jednim od sinova libijskog čelnika Moamera Gadafija, potvrdila je u srijedu njezina glasnogovornica.

"Sav novac isplaćen Beyonce za privatni koncert, kao i provizija njezinom agentu prije godinu dana, u siječnju 2010. doniran je žrtvama potresa na Haitiju, precizirala je Yvette Noel-Schure, pjevačicina glasnogovornica u priopćenju.

Objasnila je da je čim su doznali da je organizacija koncerta povezana s obitelji Gadafi odlučeno da se novac donira u dobrotvorne svrhe.

Američki tabloid The New York Post izvijestio je u siječnju 2010. da je Beyonce otpjevala pet pjesama iz svog repretoara tijekom dočeka Nove 2010. godine za Hanibala Gadafija, jednog od Gadafijevih sinova.

Informacija o Beyonceinoj donaciji stiže dva dana nakon vijesti da je kanadska pjevačica Nelly Furtado obećala isplatiti milijun dolara koje je 2007. primila za koncert Gadafijevoj obitelji.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika