03.03.2011. / 15:31

Autor: Nacionalova redakcija

Postani kolumnist Nacionala

Sa željom da napravimo neku vrstu mosta između tiskanog izdanja Nacionala i web stranica, pozivamo naše čitatelje na internetu da napišu svoj komentar aktualne situacije u Hrvatskoj. Najbolji ćemo objaviti u tiskanom izdanju

Nacional u ožujku obilježava važan jubilej – izlazak 800. broja. Taj se jubilej događa u osobito zanimljivim okolnostima u hrvatskoj politici i gospodarstvu. Dugotrajna ekonomska kriza narušila je mnoge odnose i ravnoteže u društvu, ulični prosvjedi protiv vlasti sve su masovniji, a običan čovjek osjeća da ga je establishment napustio.

Istodobno, mediji proživljavaju sličnu krizu kao i ostatak društva, ali se istodobno moraju suočiti s velikim paradigmatskim zaokretom koji se zbiva zbog sve većeg utjecaja i važnosti interneta kao novog medijskog kanala. Nacionalov web site bio je jedan od prvih hrvatskih medija na internetu i uvijek je bio dobro posjećen, a u posljednje vrijeme na njemu je zaživjela i diskusija čitatelja, koja često zna biti i informativna, zabavna i promišljena.

Sa željom da napravimo neku vrstu mosta između tiskanog izdanja Nacionala i web stranica, pozivamo naše čitatelje na internetu da napišu svoj komentar aktualne situacije u Hrvatskoj. Najbolji ćemo objaviti u tiskanom izdanju, a ostale koji zadovolje kvalitetom ćemo objaviti na web stranici te ih nagraditi online pretplatom na tiskano izadnje!

Evo i uvjeta za sve koji žele postati komentator u 800. broju Nacionala:

- Komentar objavljujete pod imenom i prezimenom

- Molimo da se držite jedne od ovih tema: kako bi hrvatski premijer zaista trebao voditi državu, koje mjere mogu spasiti hrvatsko gospodarstvo, treba li Hrvatska u Europsku Uniju i zašto.

- Pokušajte da tekst bude dug između 3600 i 6000 znakova.

- Rok za predaju komentara je četvrtak 10. ožujka u podne.

- Komentare šaljite na e-mail adresu 800@nacional.hr

Vezane vijesti

Nacional na kioscima već danas

Nacional na kioscima već danas

Zbog Praznika rada, 1. svibnja, Nacional možete kupiti na kioscima diljem Hrvatske već danas. U novom broju donosi: Intervju: Stjepan Mesić- Bivši… Više

Komentari

registracija
2/12/09

gromco, 03.03.11. 16:08

hotcete mene mozda za commentatora?!. znam ja ljepo pisati..
bitch


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika