03.03.2011. / 20:57

Autor: Hina

Čačić: Zbog Pavićeve izjave da oporba financira prosvjede stiže tužba idući tjedan

Predsjednik Hrvatske narodne stranke Radimir Čačić najavio je danas na konferenciji za novinare u Županji tužbu protiv Vlade RH zbog izjave premijerkina glasnogovornika Mladena Pavića da iza prosvjeda stoje neke oporbene stranke.

Radimir ČačićRadimir ČačićPredsjednik Hrvatske narodne stranke Radimir Čačić najavio je danas na konferenciji za novinare u Županji tužbu protiv Vlade RH zbog izjave premijerkina glasnogovornika Mladena Pavića da iza prosvjeda stoje neke oporbene stranke.

"Kako se do danas vlada nije ogradila od Pavićeve klevetničke izjave, predao sam odvjetničkom uredu sve relevantne podatke za sastavljanje tužbe", izjavio je Čačić te dodao kako očekuje da će tužba biti predana početkom idućega tjedna.

Govoreći o aktualnim prosvjedima, istaknuo je da oni "nisu ulica, nego poruka vladi da odstupi jer čak 85 posto građana Hrvatske, po posljednjim istraživanjima, smatra da ona vodi državu u krivome smjeru.

Dodao je da su 'ulica' bili huliganski ispadi prošle subote, kada je policija propustila preventivno djelovati, a 'ulica' su bili i splitski prosvjedi 2001. godine, kada se pozivalo na oružje i likvidacije.

Čačić je na vijest o puštanju Tihomira Purde iz zatvora u Zenici rekao kako je to jedina radosna vijest za hrvatske građane u posljednja dva mjeseca.

Vezane vijesti

'Nema više naplaćivanja opomena'

'Nema više naplaćivanja opomena'

Vlada je Hrvatskom saboru uputila Prijedlog zakona o javno-privatnom partnerstvu. Prema riječima prvog potpredsjednika i ministra gospodarstva… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 03.03.11. 21:04

Nemoj nas Čačiću zamarati tužbom.Presudu nam pokaži.Kada dođete na vlast također nas ne zanimaju tužbe nego presude.Kužiš.?Konsfikacija imovine koja je nastala kao posljedica ratnog zločina nad vlastitim narodom.Pašalić,Škegro,Gregorić,Penić,Valentić,Mateša,Brzović,Rebić i td.,i td.To još jedino ghrađane Hrvatske može povratiti na polja izgubljenih nadanja.Nakon novih radnih mjesta.Sve ostalo je samo tlapnja.Ne krenete li tako,vi ćete još kraće trajati.


registracija
21/2/11

skyway, 04.03.11. 02:38

Koji je debil taj Pavic. Vec i samim njegovim angaziranjem Vlada je pokazala obilje truleza u drzavi Danskoj. Ovaj degenerik tako nesto izlaje jer zna da ce ga Andrija Drugi i ostala bagra koja se solidarizira u koristi s pozicija funkcije, slijepo podrzati... Fuj olosu!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika