04.03.2011. / 10:41

Autor: Nacional.hr

Neuništiva Motorola Defy u ekskluzivnoj Vip ponudi

Riječ je o uređaju kojeg najbolje opisuje složenica 'otporan na život' budući da je otporan na udarce, prašinu, vodu i sve što inače 'običnim' uređajima predstavlja problem

Motorola DefyMotorola DefyOd danas Vip korisnicima je u ekskluzivnoj ponudi već od 9 kuna u tarifama Sve za mene 600 i Sve za posao 600 dostupna Motorola Defy. Riječ je o uređaju kojeg najbolje opisuje složenica 'otporan na život' budući da je otporan na udarce, prašinu, vodu i sve što inače 'običnim' uređajima predstavlja problem.

Naime, Defy, uz praktički neuništive karakteristike, krasi i veliki zaslon visoke razlučivosti osjetljiv na dodir. Uz to CrystalTalk ® PLUS tehnologija pomoću dva mikrofona pobjeđuje pozadinsku buku i omogućuje bolje performanse tijekom razgovora, a Digital Living Network Alliance (DLNA) tehnologija omogućava streaming, pohranjivanje i dijeljenje sadržaja s kompatibilnim uređajima kao što su HDTV, igraće konzole i računala.

Nova Motorola Defy idealna je i za ljubitelje glazbe jer pomoću Connected Music Playera pronalazi riječi pjesama i omogućuje korisnicima da pronađu i preuzmu glazbu, odmah s telefona.

Vezane vijesti

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

Državne institucije i javna poduzeća lani su potrošili 128,3 milijuna kuna na nabavu telekom usluga, što je 45 posto manje u odnosu na 2010. HT -… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika