08.03.2011. / 15:14

Autor: Nacional.hr

Sedolliju nepravomoćno četiri mjeseca zatvora zbog prijetnji novinaru Nacionala

Jelinić je Sedollia tužio nakon što mu je ovaj u ožujku 2009. zaprijetio na sudskom hodniku sa riječima upućenim Jelinićevoj odvjetnici: 'Neka pazi što piše da ne bi završio kao Pukanić'

Vullnet Sedolli:Autor:
Nel Pavletić/24sata (arhiva)Vullnet Sedolli:Autor: Nel Pavletić/24sata (arhiva)Zbog prijetnji smrću novinaru Nacionala Berislavu Jeliniću, Vullnet Sedolli osuđen je nepravomoćno na četiri mjeseca zatvora. Jelinić je Sedollia tužio nakon što mu je ovaj u ožujku 2009. zaprijetio na sudskom hodniku sa riječima upućenim Jelinićevoj odvjetnici: "Berislav nije čist kad ima dva tjelohranitelja. Ovaj je sigurno neki opasan, opaki tip, kad ga čuvaju. Neka pazi što piše da ne bi završio kao Pukanić".

Desilo se to tijekom sudske parnice u kojoj je Sedolli tužio NCL Media Grupu zbog teksta kojeg je napisao Jelinić. Novinar je nakon toga podnio tužbu protiv njega. Premda se Sedolli tijekom proteklih ročišta izbjegavao pojaviti se na sudu, ovaj je puta, prema pisanju Novog lista, nakon još jednog nedolaska, priveden od strane policije.

Sedolli je inače nepravomoćno osuđen na godinu dana zatvora u slučaju u kojem je pomagao Januzu Dervishiju da iznudi 300 tisuća eura od riječkog javnog bilježnika. Uvjetnu kaznu od pet mjeseci dobio je i zbog ilegalnog držanja preinačenih plinskih pištolja.

Vezane vijesti

Pravosudna blamaža: Novinar Nacionala novčano kažnjen zbog Roberta Matanića

Pravosudna blamaža: Novinar Nacionala novčano kažnjen zbog Roberta Matanića

Novinar Nacionala Berislav Jelinić mogao bi uskoro biti novčano kažnjen sa tisuću kuna zato što se nije pojavio na raspravi u predmetu u kojem ga je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika