11.03.2011. / 14:24

Autor: Nacional.hr

PharmaS se preselio u Popovaču i imenovao nove članove Uprave

U Upravu PharmaS-a imenovani su Zdravka Knežević, Antonija Žarak i Vedran Čardžić

Zdravka Knežević, Antonija Žarak i Vedran ČardžićZdravka Knežević, Antonija Žarak i Vedran ČardžićTvrtka PharmaS preselila se u novi poslovno-proizvodni i skladišni centar u poslovnoj zoni Mišička u općini Popovača. Moderna PharmaS-ova tvornica ukupne površine 6400 m² izgrađena je u razdoblju od samo jedne godine, a službeno otvorenje planira se, kao što je i najavljeno, u svibnju 2011. Trenutačno je u tijeku pripremna faza za početak rada tvornice koja uključuje kvalifikacijske aktivnosti na opremi, uvjetima, sustavima i energentima.

Preseljenjem u suvremeno opremljenu tvornicu PharmaS je napravio važan iskorak prema stvaranju pouzdanog proizvođača kvalitetnih generičkih lijekova.

„Vrlo smo sretni što je naša vizija u kratkom roku od samo godine dana postala stvarnost. Veselimo se radu u novom PharmaS Centru te daljnjem regionalnom razvoju. Nakon preuzimanja kompanija u Srbiji i Bosni i Hercegovini, planiramo i gradnju nove tvornice koja će se nalaziti u Zrenjaninu u Srbiji", istaknuli su u PharmaS-u.

Zadovoljstvo ostvarenim izrazio je i vlasnik kompanije Luka Rajić: „Iznimno sam ponosan što smo izgradnjom PharmaS-ove tvornice u rekordnom roku ostvarili postavljene planove i preduvjete za skorašnji početak proizvodnje te izlazak lijekova na tržište. Jasnom vizijom, predanim radom i pokretačkom energijom našeg tima stvaramo novu tvornicu za buduće generacije, uz ulaganje u hrvatsko gospodarstvo, domaći stručni kadar i proizvodnju."

Imajući na umu ostvarene rezultate, kao i izazove u daljnjem radu u Hrvatskoj i regiji, proširena je Uprava PharmaS-a, koju sada čine Zdravka Knežević, predsjednica Uprave, te članovi Uprave Antonija Žarak i Vedran Čardžić.

Zdravka Knežević, predsjednica Uprave tvrtke PharmaS, pridružila se timu nakon dugogodišnje profesionalne karijere u Plivi, gdje je radila na poslovima tehnologa u proizvodnji, istraživača te direktora i člana Uprave za istraživanje i razvoj.

Direktorica razvoja poslovanja i članica Uprave u PharmaS-u Antonija Žarak bila je zaposlenica Plive i obnašala je rukovodeće funkcije u području razvoja poslovanja. Kao direktorica Podrške razvoja poslovanja unutar Globalnog strateškog planiranja, Antonija Žarak vodila je selekciju i upravljanje portfeljem proizvoda namijenjenih tržištima Europe.

Vedran Čardžić na mjesto direktora marketinga i prodaje te člana Uprave PharmaS-a došao je iz tvrtke Krka-farma, s pozicije direktora marketinga. Godine 2005. bio je proglašen najboljim marketinškim menadžerom na razini kompanije Krka d.d.

PharmaS je nova hrvatska tvrtka za proizvodnju i promet farmaceutskim proizvodima u vlasništvu uspješnog poduzetnika Luke Rajića. Osim u Hrvatskoj, PharmaS posluje u Srbiji i Bosni i Hercegovini, a trenutačno zapošljava više od stotinu visokokvalificiranih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u generičkoj i inovativnoj farmaceutskoj industriji. U skladu s intenzivnim razvojem, planiraju se i nova zapošljavanja na lokalnoj i regionalnoj razini.

Vezane vijesti

Rajić otvorio svoju tvornicu generičkih lijekova u Popovači

Rajić otvorio svoju tvornicu generičkih lijekova u Popovači

U poslovnoj zoni Mišička u Popovači danas je otvorena PharmaS-ova tvornica generičkih lijekova, 300 milijuna kuna vrijedna investicija Luke Rajića.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika