11.03.2011. / 14:57

Autor: Totalsport

Barrios za 20 milijuna eura u Zenit?

Miroslava Klosea (32), piše njemački dnevnik Bild, u Borussiji iz Dortmunda vide kao zamjenu za Lucasa Barriosa jer za 26-godišnjega paragvajskog napadača imaju ponudu koju je teško odbiti

Lucas Barrios proslavlja golLucas Barrios proslavlja golMiroslava Klosea (32), piše njemački dnevnik Bild, u Borussiji iz Dortmunda vide kao zamjenu za Lucasa Barriosa jer za 26-godišnjega paragvajskog napadača imaju ponudu koju je teško odbiti... Bild prenosi napise iz ruskih i južnoameričkih medija, u kojima se navodi da je za nogometaša argentinskih korijena iznimno zainteresiran ruski prvak Zenit. Klub iz St. Peterburga spreman je navodno platiti Borussiji za njihova prvog centarfora 20 milijuna eura. Osim Zenita, za Barriosove usluge interesiraju se također Real Madrid, Chelsea i AC Milan, a javljali su se također ranije iz Manchester Cityja i Rubina iz Kazana.

Ugovor s Dortmunđanima ima do ljeta 2014. godine. Osim što je najbolji strijelac kluba s 11 postinutih bundesligaških golova ove sezone, paragvajski reprezentativac ima nemjerljivi značaj za igru bundesligaškog lidera zato što se kvalitetno uključuje u igru.

- Koncentiriram se zasad isključivo na Borussiju. Što će se dogoditi u budućnosti, vidjet ćemo. Osjećam se lijepo u Dortmundu, no ugodno je znati da se za mene interesiraju iz Italije, Engleske i Španjolske. Volio bih jednog dana zaigrati u nekoj od tih liga – rekao je Barrios, dok je njegov sportski direktor Michael Zorc dodao: - Logično je da su naši nogometaši u žarištu zanimanja, i to stoga jer igramo dobro. To su zakonitosti nogometa.

Vezane vijesti

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika