11.03.2011. / 17:30

Autor: Hina

Pančić bez iluzija: Izbori neće prije jeseni

Predsjednik Hrvatskih socijaldemokrata Ivica Pančić izjavio je nakon razgovora s predsjednikom Ivom Josipovićem kako ne treba imati iluzija da će izbori biti prije jeseni, te da je prioritet završetak pregovora s EU.

Ivica PančićIvica PančićPredsjednik Hrvatskih socijaldemokrata Ivica Pančić izjavio je nakon razgovora s predsjednikom Ivom Josipovićem kako ne treba imati iluzija da će izbori biti prije jeseni, te da je prioritet završetak pregovora s EU.

"Ne treba imati iluzije, barem nisam čovjek koji ima iluzije pa da mislim da će izbori biti sutradan", kazao je Pančić novinarima.

Pančić smatra da izbore vjerojatno ne treba očekivati prije jeseni.

"Neće biti izbora prije jeseni. Dogovoreno je, barem iz onoga što sam čuo i pročitao, da je prioritet završetak pregovora s EU. Moram izraziti svoju sumnju u konačni rezultat toga i to više ne ovisi o nama nego je sve u rukama Bruxellesa, jer ono što smo trebali napraviti i obveze koje smo preuzeli napravili smo, i to treba jasno i glasno reći a sve ostalo je bacanje prašine u oči. Od toga nema koristi", rekao je Pančić.

Dodao je da pravu borbu protiv kriminala i korupcije nismo ni započeli a kamoli priveli kraju. "I zbog toga taj lipanj mjesec očekujemo s neizvjesnošću", kazao je Pančić.

Vezane vijesti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Svijet je u ponedjeljak odahnuo nakon što su na izborima u Grčkoj dan ranije pobijedili pristaše štednje, no tisak upozorava da je svjetsko… Više

Komentari

registracija
26/12/06

capica, 11.03.11. 18:06

jer ono što smo trebali napraviti i obveze koje smo preuzeli napravili smo
Pančiću,
kaj ovisi o Bruxellesu? Rečeno nam je da moramo donijeti zakone i početi ih primjenjivati.Je li ih primjenjujemo? Koliko smo dužnosnika osudili za korupciju? Niti jednoga.Kada nas odbiju ( poglavlje 23 ) onda će takvi kao Vi reći da je kriv EU.


registracija
11/1/10

fluid, 11.03.11. 18:29

Ne mogu smisliti ovog tipa ali je sada u pravu.Građani Zagreba daju legitimitet ovoj vladi svojim masovnim neizlaskom na ulice.I oni imaju legitimitet da raspišu izbore kada njima odgovara.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika