12.03.2011. / 10:44

Autor: Hina

Melu Gibsonu tri godine uvjetno zbog nasilja u braku

Australsko-američki glumac i redatelj Mel Gibson nagodio se sa sudom i izbjegao zatvorsku kaznu, te mu je određena trogodišnja uvjetna kazna zbog nasilja u braku, objavio je u petak kalifornijski sud.

Mel GibsonMel GibsonAustralsko-američki glumac i redatelj Mel Gibson nagodio se sa sudom i izbjegao zatvorsku kaznu, te mu je određena trogodišnja uvjetna kazna zbog nasilja u braku, objavio je u petak kalifornijski sud.

Gibson (55) je u petak na sudu odlučio da neće osporavati optužbe bivše supruge Oksane Grigoreve za bračno nasilje i tako je postigao nagodbu i izbjegao zatvorsku kaznu.

Gibsonu je određena trogodišnja uvjetna kazna tijekom koje će godinu dana morati pohađati program svladavanja bijesa i obaviti 16 sati društveno korisnog rada. Uz to će platiti globu do 400 dolara.

U siječnju 2010. glumca je tadašnja supruga Oksana optužila za nasilje u braku, a Gibson je tvrdio da ona time pokušava od njega iznuditi novac.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 12.03.11. 13:56

jebiga kad sa balavicama i kurvetinama imaš posla


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika