14.03.2011. / 13:36

Autor: Nacional.hr

Al Qaida izdala džihadski Cosmopolitan

Sličan časopis je i Inspire, na engleskom jeziku, koji muškarcima, ženama pa i djeci nudi savjete o tome "Kako napraviti bobmu u maminoj kuhinji"

Ovo je prvi džihadski časopis specijaliziran za ženeOvo je prvi džihadski časopis specijaliziran za ženeAl Qaida je izdala džihadski Cosmopolitan za žene. Magazin Al-Shamikha, u prijevodu, Veličanstvena, nudi ženama teme poput "Kako se udati za mudžahedina" ili "Kako odgojiti dijete za džihad".

Iako sve ovo zvuči nestvarno, autori ovog časopisa su ozbiljni, a osim tema o braku i odgoju djece, bude i savjete o ljepoti pa su tako pozvali žene da ne izlaze prečesto iz kuće da bi sačuvale lijepu put ,a ako već moraju izaći, neka obavezno prekriju lice nikabom.

Ovo je prvi džihadski časopis specijaliziran za žene. Sličan časopis je i Inspire, na engleskom jeziku, koji muškarcima, ženama pa i djeci nudi savjete o tome "Kako napraviti bombu u maminoj kuhinji" i "Kako srušiti stambenu zgradu uz pomoć zemnog plina".

Vezane vijesti

Novi trik terorista: Tijelo kao spremnik za bombu

Novi trik terorista: Tijelo kao spremnik za bombu

Strah od bombi u tijelu terorista nije nov. 2009. godine Al Qaida je izvela napad na šefa antiterorističkih jedinica saudijske policije. Napadačev… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika