14.03.2011. / 13:57

Autor: Totalsport

Berlusconi: Nadam se da će idućih 25 Milanovih godina biti jednako uspješno

U milanskom kazalištu Manzoni u nedjelju je navečer Silvio Berlusconi uz 750 uglednih uzvanika proslavio 25 godina na čelu AC Milana, kluba koji je baš današnji talijanski premijer učinio jednim od najvećih na svijetu

Talijanski premijer Silvio BerlusconiTalijanski premijer Silvio BerlusconiU milanskom kazalištu Manzoni u nedjelju je navečer Silvio Berlusconi uz 750 uglednih uzvanika proslavio 25 godina na čelu AC Milana, kluba koji je baš današnji talijanski premijer učinio jednim od najvećih na svijetu... Na feštu 75-godišnjem predsjedniku došli su mnogi klupski velikani, bivše internacionalne zvijezde poput Marca van Bastena, Dejana Savičevića, Zvonimira Bobana, Cafua ili Dide, ali i talijanske (Franco Baresi, Paolo Mladini, Mauro Tasotti...). Uveličali su svečanost i bivši dugogodišnji treneri, Arrigo Sacchi i Carlo Ancelotti.

- Nadam se da će Milan i u sljedećih 25 godina biti velik kao što je bio u proteklih. Iz tog razdoblja čuvam mnoge divne uspomene. Niti jedna od njih ne odskače, osim možda našega prvog osvojenog Kupa prvaka, 1989. godine na Nou Campu, kada samo sa po dva pogotka Ruuda Gullita i Marca van Bastena pobijedili Steauu 4-0. Bio je to prvi osjećaj prave, istinske pobjede mog Milana koji sam oćutio – rekao je Berlusconi.

Rekao je također prvi čovjek kluba da mu je čast što klub danas predvodi igračka veličina kao što je Ibrahimović, da iznimno žali što je u siječnju otišao Ronaldinho, te da bi raširenih ruku po drugi put dočekao Brazilca Kaku.

- Dođe li prilika da ga vratite, ugrabite je. On je igračka i ljudska veličina izvan svake usporedbe – naložio je Berlusconi svojim operativcima.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika