15.03.2011. / 12:42

Autor: Totalsport

Piquet i Shakira vole se javno

Argentinski tabloid Caras objavio je na svoj naslovnici ovog tjedna fotografiju na kojoj se ljube španjolski nogometaš Barcelone Gerard Piquet (24) i atraktivna pop-pjevačica Shakira (34)

Kolumbijska pop-pjevačica ShakiraKolumbijska pop-pjevačica ShakiraArgentinski tabloid Caras objavio je na svoj naslovnici ovog tjedna fotografiju na kojoj se ljube španjolski nogometaš Barcelone Gerard Piquet (24) i atraktivna pop-pjevačica Shakira (34)... Time su okončane sve špekulacije o njihovoj vezi koje se posljednjih mjeseci izazivale veliku pozornost svjetskih medija. Španjolskog nogometnog reprezentativca opsjedali su "paparazzi" još od Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici kada je navodno započela njihova veza. Sve je začinio Piquet objavljivanjem nedavnim zajedničke fotografije na proslavi rođendana putem svog Facebook-profila.

Popularna kolumbijska pop-pjevačica, autorica himne sa SP-a u JAR-u (Waka-Waka), raskinula je vezu dugu 11 godina sa Antoniom de la Ruom, najstarijim sinom bivšeg argentinskog predsjednika Fernanda de la Rue, u kolovozu prošle godine, a vijest je službeno potvrdila tek u siječnju ove godine. Uskoro bi se Shakira navodno trebala i preseliti u Španjolsku, ali ne kod Piqueta, već kod svoje sestre koja ondje živi. Vila u predgrađu Barcelone već je unajmljena, pišu španjolski mediji.

Vezane vijesti

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Američka pop zvijezda Lady Gaga povrijedila je glavu kad ju je slučajno udarila metalna šipka na zadnjem koncertu na Novom Zelandu u nedjelju navečer… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika