17.03.2011. / 14:47

Autor: Totalsport

Ferguson: Nogomet je jedini posao u kojem ne možete reći istinu

S pet utakmica zabrane vođenja momčadi i 30.000 funti kažnjen je Sir Alex Ferguson, menadžer Manchester Uniteda, zbog komentara na suđenje utakmice u kojoj je njegova momčad pretrpjela poraz 2-1 od Chelseaja

Sir Alex Ferguson, menadžer Manchester UnitedaSir Alex Ferguson, menadžer Manchester UnitedaS pet utakmica zabrane vođenja momčadi i 30.000 funti kažnjen je Sir Alex Ferguson, menadžer Manchester Uniteda, zbog komentara na suđenje utakmice u kojoj je njegova momčad pretrpjela poraz 2-1 od Chelseaja.

Ferguson se, podsjetimo, obrušio na suca Martina Atkinsona zbog kaznenog udarca koji je, po njegovom mišljenju, prestrogo dodijelio Chelseaju nakon kontakta Chrisa Smallinga s Jurijem Žirkovim, kao i zbog toga što nije isključio Davida Luiza nakon prekršaja na Javieru Hernandezu i Wayneu Rooneyju, unatoč činjenici što je tada već imao jedan žuti karton. Sve to dogodilo se u u zaostaloj utakmici 18. kola Premierlige igranoj prvog dana ožujka.

- Uvijek želite poštenog suca ili barem nekog jakog, dobrog suca. Mi ga nismo dobili i moram reći da sam se uplašio i prije utakmice kada sam vidio tko će nam dijeliti pravdu. Bojao sam se najgorega - izjava je koja je Fergusona koštala zabrane vođenja Uniteda u utakmicama Premierlige protiv West Hama, Fulhama, Evertona i Arsenala, te u dvoboju polufinala FA Cupa protiv Manchester Cityja. Odlučio je tako Engleski nogometni savez (FA) što je Ferguson prokomentirao ovako:

- Nogomet je jedini posao u kojem ne možete reći istinu. Razočaran sam odlukom, a još ne znam hoću li se na nju žaliti.

Vezane vijesti

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Prvi potpredsjednik Radimir Čačić osuđen je na godinu i deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika