17.03.2011. / 15:37

Autor: Totalsport

Cuche donirao kompletan iznos nagrade žrtvama potresa u Japanu

Četvrtim mjestom u spustaškoj utrci finala Svjetskoga skijaškog kupa u švicarskom Lenzerheideu domaći je skijaš Didier Cuche u srijedu izborio ukupnu pobjedu u spustu i zaradio 8500 švicarskih franaka

Švicarski skijaš Didier Cuche Švicarski skijaš Didier Cuche Četvrtim mjestom u spustaškoj utrci finala Svjetskoga skijaškog kupa u švicarskom Lenzerheideu domaći je skijaš Didier Cuche u srijedu izborio ukupnu pobjedu u spustu i zaradio 8500 švicarskih franaka.

Nagradu je u potpunosti uplatio na račun humanitarne zaklade koja pomaže zbrinjavanju potresom i tsunamijem unesrećenih Japanaca.

- Nažalost, četvrto mjesto ne nosi više – rekao je 36-godišnjak koji je ove sezone uzeo Mali kristalni globus u objema brzim disciplinama.

- Vidio sam na televiziji ženu koja u ruševima traži svoje najmilije. Teško da može postojati gora stvar u životu. To me uistinu dirnulo – dodao je. Nakon nastupa u Kvitfjellu prošlog vikenda najbolje je svjetske skijaše na doniranje završnih nagrada za žrtve potresa i tsunamija pozvala američka skijašica Julia Mancuso.

Vezane vijesti

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Istaknuti filmski umjetnik Banko Lustig dobitnik je počasne nagrade Srce Sarajeva, koju i ove godine dodjeljuje Sarajevo Film Festival (SFF),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika