17.03.2011. / 17:32

Autor: Nacional.hr

Zuhra & Bešlagić limited edition: U petak posebno izdanje predstave 'Od E do Z'

Enis i Zuhra svaki put u predstavi dijelom improviziraju i prilagođavaju štoseve aktualnim događajima, a u petak 18. ožujka za svoju publiku će prirediti posebno izdanje, ili "limited edition" kako su oni to nazvali

Autor:
Dusko Marušić/PIXSELLAutor: Dusko Marušić/PIXSELLKomičarski glumački tandem Zlatan Zuhrić Zuhra i Enis Bešlagić ujedno su autori i glumci u predstavi "Od E do Z", koja već gotovo tri godine, koliko se prikazuje, britkim humorom nasmijava gledatelje.

Enis i Zuhra svaki put u predstavi dijelom improviziraju i prilagođavaju štoseve aktualnim događajima, a u petak 18. ožujka za svoju publiku će prirediti posebno izdanje, ili "limited edition" kako su oni to nazvali.

"Od E do Z" ovaj put će biti još zanimljivija i duhovitija predstava jer će Enis i Zuhra izvesti dijelove koje do sad gledatelji nisu imali prilike vidjeti. Dakle, u petak u 20 sati u zagrebačkom kazalištu Vidra, zagarantirana je dobra zabava.

Vezane vijesti

Enis Bešlagić: Nikad me nećete gledati u sapunici

Enis Bešlagić: Nikad me nećete gledati u sapunici

Duhovit, zabavan, simpatičan, uvijek nasmijan, pristupačan, skroman i prizeman - tako bi većina onih koji ga poznaju opisala sarajevskog glumca Enisa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika