18.03.2011. / 15:04

Autor: Totalsport

Joachim "Pim-Pim" Johansson ponovno u mirovini

Popularni "Pim-Pim", nekoć deveti igrač ATP-ova poretka i osvajač tri naslova na Touru (Memphis, Adelaide i Marseille preko Ivana Ljubičića) u petak je u razgovoru za Svenska Dagbladet izjavio kako shvaća da je "ovakav način življenja stigao svom kraju"

Nekoć deveti igrač ATP-ova poretka i osvajač tri naslova na Touru, Joachim Johansson Nekoć deveti igrač ATP-ova poretka i osvajač tri naslova na Touru, Joachim Johansson Zbog, kako je objasnio, nedostatka motivacije, švedski tenisač Joachim Johansson ponovno je proglasio igračku mirovinu nakon što se nedavno vratio kako bi pomogao reprezentaciji u ogledu 1. kola Davis Cupa protiv Rusije (3-2).

Popularni "Pim-Pim", nekoć deveti igrač ATP-ova poretka i osvajač tri naslova na Touru (Memphis, Adelaide i Marseille preko Ivana Ljubičića) u petak je u razgovoru za Svenska Dagbladet izjavio kako shvaća da je "ovakav način življenja stigao svom kraju."

Plasman karijere Johansson je ostvario 2005. godine, nakon čega je uslijedila silazna putanja zbog ozljeda lakta i ramena. Umirovio se 2008. te je, premda ne odveć aktivno, još koji puta nastupio među profesionalcima. Trenutačno je, kako kaže, neozlijeđen, ali i nemotiviran za nastavak karijere.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika