18.03.2011. / 17:34

Autor: Maja Profuntar

Eva Mendes postala anđeo - ali ne Victorijin!

Poznata glumica od rujna će se pojavljivati u reklamnoj kampanji kuće Thierry Mugler za parfem "Angel"

Latinoamerička glumica već ima puno iskustva s reklamnim kampanjamaLatinoamerička glumica već ima puno iskustva s reklamnim kampanjamaZanosna smeđokosa glumica Eva Mendes postala je zaštitno lice legendarnog Thierry Muglerovog mirisa “Angel”. Seksi latina na tom je mjestu naslijedila svoju kolegicu Naomi Watts, koja je bila zaštitno lice tog parfema protekle tri godine. Modna i parfemska kuća Thierry Mugler u svom je priopćenju objavila: “Dok je bezvremenska ljepota Naomi Watts utjelovila anđeoski aspekt našeg mirisa, odlučili smo ponovno probuditi njegovu uzbuđujuću i eksplozivnu dimenziju sa zanosnom Mendes. Iako je njena očito besprijekorna fizička ljepota u savršenom skladu s estetskim kanonima Thierryja Muglera, gđica Mendes očarala je kreatora svojom neovisnošću, odlučnošću i humorom”.

Evi Mendes, koja je 5. ožujka proslavila 37. rođendan, ovo nije prva velika reklamna kampanja: dosad se pojavljivala u reklamama za Revlon, promovirala je parfem Calvina Kleina “Secret Obsession” te njihovu liniju donjeg rublja, krasila je Camparijev kalendar, a pojavila se i posve naga u oglasu za udrugu PETA. Kampanja koju će snimiti za Muglerov parfem najavljena je za rujan.

Vezane vijesti

Porezne krtice & partijske krtice

Porezne krtice & partijske krtice

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor izjavila je sinoć u Bjelovaru da se o novom vođi HDZ-a neće odlučivati na temelju dojma koji u javnosti ostavljaju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika