18.03.2011. / 19:51

Autor: Ela Radić

Zvijezda "Sumrak" sage zavela basista grupe Kings of Leon?

Glumica Ashley Greene prije nekoliko je dana prekinula vezu s glazbenikom Joeom Jonasom te se počela intenzivno družiti s Jarredom Followillom

Novopečeni par snimljen je prilikom izlaska iz restorana u New YorkuNovopečeni par snimljen je prilikom izlaska iz restorana u New YorkuGlumica Ashley Greene, zvijezda Sumrak sage koja je u tom filmskom serijalu utjelovila Alice Cullen, navodno se zaljubila u basista grupe Kings of Leon, Jareda Followilla. Naime, njih dvoje snimljeni su kako zajedno provode St. Patrick's Day u New Yorku a nisu im smetali ni paparazzi koji su ih opsjedali kad su izlazili iz Phebe's Tavern & Grill gdje su bili na ručku a potom se izgubili u nepoznatom pravcu.

Dva dana prije toga viđeni su u noćnom klubu Avenue u New Yorku a svjedoci su za američki magazin People otkrili kako se nisu odvajali jedno od drugoga, kako su stalno plesali i izgledali kao da zaista uživaju jedno s drugim. Inače, 23-godišnja Ashley Greene prije nekoliko je dana potvrdila da je prekinula vezu s glazbenikom Joeom Jonasom a i Jared Followill je odnedavno slobodan, nakon što mu je pukla veza s Julianne Hough.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika