21.10.2002. / 00:00

Autor: Mario Duspara

LOS ANGELES

OZZY OSBOURNE U RATU PROTIV RAKA

Slavni rockerski veteran Ozzy Osbourne, koji se ove godine proslavio zahvaljujući seriji emisija snimljenih u njegovom domu, gdje su prikazane razne situacije iz njegovog vlastitog života, obznanio je da će se uključiti zajedno sa svim ostalim članovima svoje obitelji u kampanju borbe protiv raka. Uradit će to zbog toga što se njegova supruga Sharon razboljela od raka, te je sada na intenzivnom liječenju. Kako tvrdi američki tisak, veliki su izgledi da se ona potpuno oslobodi raka debelog crijeva jer je rak otkriven vrlo rano.
Ozzy Osborune, njegova supruga Sharon i njihovo dvoje djece Kelly i Jack, snimit će televizijsku poruku kojom će pozvati Amerikance da se što češće i što ranije testiraju kako bi prekontrolirali nije li im se negdje pojavio rak. Tom televizijskom porukom Ozzy Osbourne podsjetit će gledatelje da je rak izlječiv ako se otkrije na vrijeme u ranoj fazi, pa će se u poruci istaći upravo primjer njegove supruge Sharon. Budući da se iz serije emisija snimljenih u njegovom domu zna da on koristi prilično “sočan” jezik i u ovoj poruci Osbourne će tim rječnikom potjerati Amerikance da odu na testiranje.

Vezane vijesti

WHO: Ispušni plinovi dizelskih motora izazivaju rak

WHO: Ispušni plinovi dizelskih motora izazivaju rak

Ispušni plinovi dizelskih motora mogu kod ljudi izazvati rak i spadaju u istu potencijalno smrtonosnu kategoriju kao azbest, arsen i iperit, objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika