24.03.2011. / 10:10

Autor: Hina , Nacional.hr

Otkazan koncert Lepe Brene u Osijeku zbog branitelja i Srbovog HSP-a

Protiv koncerta te pjevačice u Osijeku, koji je najavljen za subotu u dvorani Gradski vrt, pobunile su se braniteljske udruge i HSP, najavljujući da će prosvjedovati na dan održavanja koncerta

Lepa BrenaLepa BrenaOrganizatori koncerta Lepe Brene u Osijeku, Udruga Student 3P i sama pjevačica, otkazali su koncert, navodeći kao razlog negativne političke konotacije.

Protiv koncerta te pjevačice u Osijeku, koji je najavljen za subotu u dvorani Gradski vrt, pobunile su se braniteljske udruge i HSP, najavljujući da će prosvjedovati na dan održavanja koncerta.

Organizatori koncerta u priopćenju navode da je cilj bio skupiti novac za stipendiranje studenata koji su u teškoj financijskoj situaciji, ali da, kako kažu, "nažalost uz najbolju volju, koncert nije naišao na podršku koja je potrebna organizaciji takvog događaja". Lepa Brena, Brena tim i Udruga Student 3P se ispričavaju zbog otkazivanja koncerta svima koji su kupili ulaznice i navode kako će im novac biti vraćen.

Braniteljske udruge i HSP su u ponedjeljak najavili da će prosvjedovati na dan održavanja koncerta ispred dvorane Gradski vrt, gdje će pjevati "svoje pjesme". Predsjednik HSP Daniel Srb kazao je na mini prosvjednom skupu ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima i civilima da "Osijek nije Šabac, a Osječko-baranjska županija Šumadija". I HSP i braniteljske udruge, posebice majke i očevi koji joj traže svoju djecu zamjerili su što se u Osijeku organizira koncert pjevačice koja je nosila u najteža ratna vremena za Hrvatsku četnička obilježja.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

registracija
14/1/11

kutuzov, 24.03.11. 11:51

radi se o velikoj moralnoj pobjedi HSP-a nad onima koji su palili i zarili po nasoj domovini tijekom Domovinskog rata. Sada se treba baciti na ostale poslove a u prvom redu na ono udbasko dousnicko drustvo u SDSS-u. Usput, ukoliko imate nekih web-nepoznanica, obratite se na Logit Hrvatska


registracija
14/11/07

laufer, 24.03.11. 13:20

Neistina.
Koncert je otkazan zbog premalog broja prodanih karata, a za to nije zaslužan komedijaški HSP, nego visoka cijena ulaznica: od 160 - 300 kn.


registracija
3/3/11

bljesak4, 24.03.11. 16:02

Istu nenasilnu taktiku mirnog prosvjedovanja,
treba organizirati za vrijeme
homoseksualne parade
ili slavljenja sramotnih strasti i navaljala uma,
koja se u lipnju priprema u Splitu.

Branitelji i svi koji vole zdravu
životom plodonosnu ljubav,
u velikom broju u Marmantovoj ulici
pa neka se tada, ta bića
koja su obični zarobljenici sramotne strasti
kroz njih guraju.

Neka parade se dočekuju sa radošću i slavljem
homoseksualne to nisu,
treba ih dakle dočekati kao ono što jesu
ili na sramotan način,
negodovanjem dočekati ih. !!

Branitelji su dali dobru taktiku,
jer kako znamo
- nisu krivi što su sramotom zarobljeni
- radi se o duhovnoj a ne tjelesnoj bici !!

Istinu i život ili krista slavimo prijatelji !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika