24.03.2011. / 16:34

Autor: Totalsport

Gianluigi Buffon postao velika Arsenalova želja

Vrataru "stare dame" ugovor vrijedi do 2013. godine, no saznaje se, torinski mu je klub spreman produljiti ga za dodatne tri godine

Vratar Juventusa i talijanske reprezentacije, Gianluigi BuffonVratar Juventusa i talijanske reprezentacije, Gianluigi BuffonUnatoč svoje 33 godine vratar Juventusa i talijanske reprezentacije Gianluigi Buffon i dalje je strahovito cijenjen u nogometnim krugovima, pa tako torinski klub zaprima ponude na njegov račun.

Vrataru "stare dame" ugovor vrijedi do 2013. godine, no saznaje se, torinski mu je klub spreman produljiti ga za dodatne tri godine. Član iste momčadi Buffon je od 2001. godine. No, pitanje je hoće li se Juventus predomisliti kada vidi ponudu Arsenala koji je spreman iskeširati, zasad, nepoznatu brojku milijuna.

Već dugi niz godina Arsenal ima velikih problema s vratarima, a vjeruju da bi kupovina Buffona barem jedno vrijeme kvalitetom ispunila tu poziciju u momčad. No, nije Arsenal jedini interesent. Jednako žestoko Buffona želi kupiti i Juventusov rival iz Serije A - Roma. Dosad je na sve to Buffon imao jedno stajalište:

- Ne razmišljam o odlasku iz Juventusa. Pa, tu sam igrao i kada smo izbačeni u Seriju B. Sada definitivno imam manje povoda za odlazak - rekao je Buffon koji je prije dvije sezone odbio megalomansku ponudu Manchester Cityja.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika