25.03.2011. / 11:29

Autor: Ela Radić

Elizabeth Taylor u grob odnijela veliku tajnu Jamesa Deana

Slavnoj glumici njezin je kolega otkrio da ga je kao 11-godišnjeg dječaka zlostavljao svećenik

Elizabeth Taylor i James Dean upoznali su se na snimanju filma "Div"Elizabeth Taylor i James Dean upoznali su se na snimanju filma "Div"Novinar Kevin Sessumus otkrio je da mu je nedavno preminula glumica Elizabeth Taylor još 1997., za vrijeme jednog intervjua otkrila kako joj je njezin veliki prijatelj, glumac James Dean povjerio da ga je, kao 11-godišnjeg dječaka, zlostavljao svećenik. Elizabeth Taylor i James Dean upoznali su se i jako zbližili za vrijeme snimanja filma "Div":

"Kada je Jimmy imao 11, umrla mu je majka, i počeo ga je zlostavljati svećenik. Mislim da ga je to proganjalo čitav život. U stvari, znam da je. Puno smo o tome pričali. Tijekom snimanja "Diva" čitave smo noći razgovarali i to je jedna od stvari koju mi je priznao", otkrila je Liz Taylor spomenutom novinaru kojem je rekla i da ne piše o tome jer se zaklela da nikad o tome neće javno govoriti. Elizabeth Taylor, koja je preminula u srijedu u 79. godini uslijed zatajenja srca, bila je prijateljica Jamesu Deanu sve do njegove smrti 1955. godine, malo nakon što su dovršili snimanje "Diva" no ostala je dosljedna u obećanju da će tajnu o njegovom zlostavljanju ponijeti u svoj grob.

Vezane vijesti

'CIA-ini snagatori zlostavljali su mog klijenta'

'CIA-ini snagatori zlostavljali su mog klijenta'

Pentagon je objavio izjave sa saslušanja o 11. rujnu koje su u subotu u Guantanamu bile cenzurirane za vrijeme govora jer su se ticale mučenja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika